جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ رشته فرنگي با شاه ميگو
-(9 Body) 
سوپ رشته فرنگي با شاه ميگو
Visitor 1860
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20 دقيقه
زمان پخت 1 ساعت و 10 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

کره / 30 گرم
فلفل دلمه اي قرمز متوسط به صورت خرد شده / 1 عدد
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1 عدد
تره فرنگي متوسط خرد شده / 1 عدد
کنسرو گوجه فرنگي 410 گرمي / 2 عدد
زنجبيل تازه رنده شده/ 1 قاشق چايخوري
استاک( آب) مرغ به صورت پودر شده / 2 قالب کوچک
آب / 2 ليتر( 8 پيمانه)
جعفري تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
اندکي زعفران
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
هويج متوسط / 1 عدد
ساقه کرفس / 1 عدد
رشته فرنگي تازه / 50 گرم
فلفل سياه / 1 قاشق چايخوري
آبليمو / 1و1/2 قاشق چايخوري
قارچ / 75 گرم
ميگوي پخته شده و پوست کنده / 300 گرم
1- کره را در ماهي تابه بزرگي گرم کرده، فلفل دلمه اي، پياز، تره فرنگي را در آن بپزيد مخلوط را به مدت 10 دقيقه يا تا زماني که تره فرنگي نرم شود به هم بزنيد.
گوجه فرنگي له شده و آبدار، زنجبيل، پودر استاک، آب، جعفري، زعفران و رب گوجه فرنگي را در ماهي تابه ريخته با مخلوط قبلي ترکيب نمائيد آن را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد مخلوط را به مدت 40 دقيقه يا تا زماني که 2/3 مايع آن کم شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
2- مخلوط را درون کاسه بزرگي از صافي گذرانده آب آن را جدا کنيد و نگه داريد.
3- هويج و ساقه کرفس را به صورت نوارهاي باريک قطعه قطعه کنيد.
4- اندک زماني قبل از سرو کردن آب مخلوط را که از قبل نگه داشته بوديد به ماهي تابه برگردانيد و آن را به جوش آوريد. سپس هويج، کرفس، رشته فرنگي، فلفل و آب ليمو را به آن اضافه کرده. در ماهي تابه را بگذاريد و با حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بجوشانيد در آخر قارچ و ميگو را به آن بيافزائيد و 2 دقيقه ديگر آن را بپزيد.
آن را مي توان 1 روز جلوتر تدارک ديد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
در مايکروويو نيز مي توان آن را پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image