زمان آماده سازي 15دقيقه( علاوه برزمان ماريناد کردن گوشت) زمان پخت 15 دقيقه.
مواد لازم براي تهيه 6 عدد:
گوشت ران گاو که به تازگي ورقه ورقه شده است / 375 گرم
زنجبيل تازه رنده شده / 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون/ 1 قاشق غذاخوري
آب انگور / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز خرد شده متوسط / 1 عدد
آرد ذرت/ 1 قاشق غذاخوري
آب1/3پيمانه
استاک مرغ پودر شده / 1قالب
سامبال اولک / 1 قاشق غذاخوري
روغن کنجد / 1 قاشق چايخوري
شکر سرخ / 1 قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
لانه هاي رشته اي:
رشته فرنگي / 125 گرم
زرده تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 2 عدد
1. گوشت و زنجبيل و آب انگور را در کاسه اي مخلوط کرده روي آن را بپوشانيد و مدت 2 ساعت در يخچال نگهداري کنيد.
2. روغن را درون يک ماهي تابه تو گود يا ماهي تابه اي که کف آن صاف است داغ کنيد و سپس تکه هاي گوشت را در چند نوبت درون ماهي تابه تفت دهيد تا خوب سرخ شود. بعد پياز، فلفل دلمه اي قرمز و هويج را به محتويات ماهي تابه اضافه نمائيد و براي دو دقيقه آنها را تفت دهيد. گوشت را به ماهي تابه برگردانيد و آن را با پودر استاک مرغ، سامبال اولک، روغن کنجد، شکر، سس و مخلوط آب و آرد غلات در هم بياميزيد. مخلوط را به هم بزنيد تا وقتي که بجوشد و اندکي غليظ شود سپس آن را از روي حرارت برداريد.
3. اندک زماني قبل از سرو کردن، مخلوط داغ را درون لانه هاي رشته اي گرم بريزيد.
لانه هاي رشته اي: رشته فرنگي را داخل ماهي تابه بزرگي که آب، درون آن در حال جوشيدن است بجوشانيد تا نرم شود و سپس آنها را آبکش کنيد. رشته فرنگي گرم را درون کاسه اي با زرده هاي تخم مرغ خوب مخلوط نمائيد. مخلوط را داخل شش قالب پاي که 10 سانتي متر قطر دارد و در آن ها روغن ريخته شده بريزيد و رشته ها را به طرف لبه هاي قالب حالت دهيد تا شکل يک لانه را بخود گيرد قالب ها را روي سيني فر قرار داده و آن هارا در فر بمدت 30دقيقه بپزيد. لانه را با احتياط از قالب خارج کرده و آنها را بر عکس روي سيني فر قرار دهيد. و سيني را به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که لانه ها به خوبي ترد و برشته شوند در فر قرار دهيد لانه هاي رشته اي و محتويات آنها را مي توان شش ساعت جلوتر آماده کرد.
روي آنها را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. فريز نشوند.
مايکروويو براي پخت آن مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)