زمان آماده سازي 5 دقيقه زمان پخت 35دقيقه.
مواد لازم براي شش نفر:
تورتليني گوشت گاو / 250گرم
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1 عدد
سير له شده / 1 حبه
گشنيز آسيا شده 1/2 قاشق چايخوري
فلفل / 1 قاشق چايخوري
کدو حلوائي خرد شده / 1 کيلوگرم
سيب زميني خرد شده / 1عدد
آب / 1ليتر(4 پيمانه)
استاک مرغ پودر شده / 1 قالب
خامه/ يک پيمانه
پيازچه تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
1. تورتليني را درون ظرف بزرگي که پر از آب جوش است، بدون اينکه در آن را بگذاريد بپزد تا وقتي که نرم شود سپس آن را آبگيري نمائيد.
2. روغن را درون ماهي تابه اي داغ کرده پياز، سير، گشنيز و زيره را داخل آن بريزيد و بپزيد. مخلوط را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود سپس فلفل و کدو حلوائي و سيب زميني را به مخلوط اضافه کرده، به مدت دو دقيقه آنها را بپزيد و هم بزنيد بعد آب و استاک مرغ را بيافزائيد. آن را به جوش بياوريد. در ماهي تابه را بگذاريد و به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که سبزيجات آن نرم شود با حرارت ملايم مخلوط را بجوشانيد پس از اتمام اين مدت، بگذاريد تا اندکي سرد شود.
3. هر بار بخشي از اين مخلوط را در مخلوط کن هم بزنيد تا سر انجام همه مخلوط صاف و يکدست شود.
4. سوپ را به ماهي تابه برگردانيد. با خامه و گياهان معطر و تورتليني مخلوط نمائيد. سپس روي حرارت آن را به هم بزنيد تا تمام مخلوط گرم شود.
يک روز جلوتر مي توان آن را تدارک ديد روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
مايکروويو براي پخت آن مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)