زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
آردساده / 1/2 پيمانه
سيمولينا / 2 قاشق چايخوري
پنير پارمزان که بصورت ريز رنده شده است / 1/4 پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
برگ پهن جعفري / 20 عدد
پنير پارمزان( اضافه بر قبلي) / 100 گرم
کره / 90 گرم
1. آرد و سمولينا را درون ظرفي الک کرده و با پنير رنده شده مخلوط نمائيد. تخم مرغ را اضافه کنيد و مخلوط را هم بزنيد تا ترکيب شوند.
2. خمير را روي سطحي که از آرد پوشيده شده برگردانيد و آن را ورز دهيد تا صاف و نرم شود.
3. خمير را به وسيله ماشين پاستا پهن کنيد تا به ضخامت 2 ميلي متر برسد ورقه پاستا را روي ميز قرار داده و روي نيمي از پاستا را با برگهاي جعفري بپوشانيد سپس نيمه ديگر پاستا را روي برگهاي جعفري بخوابانيد مجدداً پاستا را بوسيله ماشين پهن کرده، آن را به صورت مربعهاي 3 سانتي متري ببريد.
4. پاستا را درون ظرفي که در آن آب جوش است، بپزيد تا وقتي که نرم شود هنگام پختن در ظرف را نگذاريد پس از پخته شدن پاستا آن را آبکش کنيد.
5. براي بريدن تکه هاي اضافي پارمزان، از پوست گير سبزيجات استفاده نمائيد.
6. کره را در ماهي تابه اي آب کنيد و بعد پاستا را اضافه کنيد و آنها را گرم نمائيد. پاستا را با تکه هايي از پارمزان که روي آن قرار گرفته، سرو کنيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
قابليت فريز شدن را دارد.
قابل پخت در مايکروويو نمي باشد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)