زمان آماده سازي 30 دقيقه( علاوه بر زمان خواباندن گوشت). زمان پخت 35 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر:
استيک ران / 375 گرم
بروکلي خرد شده / 200گرم
گشنيز تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
سير له شده / 1 حبه
برش باريک نان / 12 عدد
کره آب شده / 40 گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پاستاي تاگلياتلي گوجه اي / 375 گرم
روغن زيتون اضافي / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1 عدد
سس ماست با طعم ميوه:
تخم مرغ / 1 عدد
چاشني/ 1 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده / 1 قاشق چايخوري
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
ماست ساده / 1/4 پيمانه
نعناي تازه خرد شده / 1قاشق غذاخوري.
1. چربي اضافي را از استيک جدا کرده و آن را بصورت نوارهاي باريکي ببريد. استيک، بروکلي، سبزيجات معطر و سير را در کاسه اي با يکديگر ترکيب نمائيد و خوب مخلوط کنيد روي آن را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگهداري کنيد.
2. از هر برش نان دايره اي به قطر 8 سانتي متر جدا کنيد و به وسيله قلم مو هر دو طرف دايره ها را به روغن و کره آغشته کنيد سپس دايره ها را روي سيني فر قرار دهيد و آنها را درون فر با درجه حرارت ملايم به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که خوب برشته شوند بپزيد.
3. اندک زماني قبل از سرو کردن پاستا را درون ظرفي از آب جوش ريخته در ظرف را نگذاريد و تا زماني که پاستا نرم شود آن را بپزد.
4. دو قاشق روغن زيتون اضافي را داخل ماهي تابه اي داغ کرده و پياز را درون آن بريزيد تا زماني که اندکي سرخ شود آن را تفت دهيد سپس مخلوط گوشت را به پياز سرخ شده افزوده و آن را بپزيد و هم بزنيد تا وقتي که استيک خوب سرخ و ملايم شود.
5. مخلوط استيک را با پاستا مخلوط کنيد و آن را همراه با سس ماست ميوه اي روي نانهاي دايره اي شکل برشته و گرم بريزيد.
سس ماست با طعم ميوه: تمام مواد را تا زماني که يکدست شوند با هم مخلوط نمائيد.
استيک را مي توان يک روز جلوتر آماده نمود.
نانهاي برشته را مي توان 3روز جلوتر تهيه کرد براي نگهداري استيک روي آن را بپوشانيد و در يخچال بگذاريد.
نانهاي برشته را در ظرفي بدون منفذ نگهداري کنيد.
نانهاي برشته را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)