زمان آماده سازي 45 دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر:
مقداري خمير پاستاي ساده
آنديو حلقه اي / 1 دسته
کاهوي ميگنونت / 1عدد
گوجه چري( يک نوع گوجه فرنگي که به اندازه گيلاس است) / 1 جعبه 250 گرمي
مواد پرکننده:
روغن زيتون / 2 قاشق چايخوري
پياز قرمز خرد شده / 1عدد
اسفناج خرد شده / 1 عدد
گوشت کباب شده بوقلمون بصورت خرد شده / 1 رول 300گرمي
مغز گردو، برشته شده / 1/3 پيمانه
پنير پارمزان رنده شده / 1قاشق غذاخوري
پنير محلي / 2قاشق غذاخوري.
سس سرکه بالساميک:
روغن زيتون / 1 پيمانه
سرکه بالساميک / 2 قاشق غذاخوري
آبليمو / 2 قاشق چايخوري
سير له شده / 1حبه
ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق چايخوري
1. خمير پاستا را پهن کنيد تا به ضخامت 2 ميلي متر برسد. سپس دايره هايي به قطر 6 سانتي متر از آن جدا کنيد. روي هر دايره يک قاشق چايخوري از مواد پر کننده بريزيد. لبه هاي دايره ها را با قلم مو و آب اندکي خيس کنيد و بعد دايره ها را از وسط تا کنيد لبه ها را محکم فشار دهيد.
2. اندک زماني قبل از سرو کردن، پاستاها را در ظرف بزرگي از آب جوش در حدود 4دقيقه يا تا زماني که نرم شود بپزيد در حين پخت در ظرف را نگذاريد پس از اينکه پاستاها نرم شدند آنها را آبکش و سرو کنيد.
3. آنديو، کاهو، پاستا و گوجه فرنگي را توي بشقابي بگذاريد و روي آنها را سس سرکه بريزيد.
مواد پر کننده: روغن را درون ماهي تابه داغ کنيد و پياز را درون آن بريزيد و تا زماني که نرم شود آن را تفت دهيد اسفناج را خرد کنيد تا نرم شود سپس مخلوط پياز، گوشت بوقلمون و مغز گردو و دو نوع پنير مذکور را اضافه نمائيد آنها را به اندازه کافي مخلوط کنيد.
سس سرکه بالساميک: تمام مواد را در شيشه اي دهان گشاد بريزيد و خوب تکان دهيد.
پاستاهاي بالشي را مي توان 6ساعت جلوتر آماده کرد.
سس سرکه را مي توان 2روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.
( آنديو نوعي کاهو است که داراي برگهاي ريز و مجعد است).
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)