زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 25 دقيقه.
مواد لازم براي 6نفر:
ورميشل برنجي / 20گرم
روغن نباتي براي سرخ کردن مواد
روغن نباتي اضافي / 2قاشق غذاخوري
فيله ران مرغ به صورت خرد شده / 1کيلوگرم
کرم نارگيل / 1/2پيمانه
گشنيز تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
رب کاري قرمز:
پياز خرد شده / 1 عدد
سيرله شده / 2حبه
ريشه گشنيز تازه بصورت خرد شده / 1قاشق چايخوري
فلفل قرمز خشک / 1/2قاشق چايخوري
زنجبيل تازه رنده شده / 2قاشق چايخوري
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
پاپريکا( نوعي فلفل قرمز) / 3قاشق چايخوري
زيره آسياب شده / 1 قاشق چايخوري
1. هر بار قسمتي از ورميشل را داخل روغن داغ فرو کنيد سپس آن را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا خشک شود.
2. دو قاشق روغن نباتي اضافي را درون ماهي تابه گرم کنيد مايه کاري را درون آن ريخته به مدت يک دقيقه آن را بپزيد و هم بزنيد. گوشت مرغ را يکجا اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا ملايم شود.
3. گوشت مرغ را همراه با کرم نارگيل و گشنيز به ماهي تابه تو گود برگردانيد و آن را به جوش آوريد بدون اينکه در ماهي تابه را بگذارد مخلوط را به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
4. کاري را روي ورميشل بريزيد.
رب کاري: همه مواد را با هم خوب مخلوط کنيد تا کاملاً صاف و يکدست شوند.
کاري را مي توان يک روز جلوتر درست کرد.
رب کاري را مي توان يک هفته جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پخت اين غذا مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)