زمان آماده سازي 45. زمان پخت 15 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
خمير پاستاي ساده / 2تکه
سفيده تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
مغزي (مواد پر کننده)
فيله ران مرغ / 500گرم
زرده تخم مرغ / 2عدد
ريحان تازه خرد شده / 2قاشق غذاخوري
فلفل سياه / 1/2قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي خامه دار
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
پياز قرمز کوچک خرد شده / 1عدد
سير له شده / 1حبه
کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1عدد
ريحان تازه خرد شده / 1قاشق غذاخوري
شکر / 1/2قاشق چايخوري
فلفل سياه آسيا شده / 1/4قاشق چايخوري
خامه / 1پيمانه
1. خمير پاستا را با ضخامت 2ميلي متر پهن کنيد. آن را بصورت مربعهاي 5/5سانتيمتري ببريد. بوسيله قلم مو، سفيده تخم مرغ را روي لبه هاي مربعها بماليد. روي هر مربع نصف قاشق چايخوري مواد پر کننده بگذاريد و بعد مربعها را بطور اريب از وسط تا نموده و لبه ها را محکم به هم بفشاريد. گوشه هاي هر تورتليني را روي هم قرار دهيد و محکم فشار دهيد.
2. اندکي قبل از سرو کردن، تورتليني را درون ظرفي از آب جوش تا زماني که خوب نرم شود و يا به مدت 4 دقيقه بپزيد. هنگام پختن در ظرف را نگذاريد.
مغزي: چربي اضافه را از گوشت مرغ جدا کرده و آنرا چرخ نماييد. اين کار را تا زماني که گوشت خوب چرخ شود ادامه دهيد. گوشت مرغ، زرده تخم مرغ، ريحان و فلفل را در کاسه اي ترکيب و خوب مخلوط نماييد.
سس گوجه فرنگي خامه دار: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. پياز و سير را در داخل آن بپزيد و آن را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود. گوجه فرنگي له شده و آبدار، ريحان، شکر، فلفل را با پياز پخته شده مخلوط نماييد و مخلوط را به جوش آوريد. ترکيب را مخلوط نماييد تا يکدست شود و بعد آن را به ماهي تابه برگردانيد. در آخر، خامه را با ترکيب مخلوط کنيد و تا زماني که کاملاً گرم شود آن را بپزيد.
تورتليني و سس را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
تورتليني نپخته را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پخت اين غذا مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)