جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پتي رشته فرنگي و مرغ
-(5 Body) 
پتي رشته فرنگي و مرغ
Visitor 1740
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 35 دقيقه( علاوه بر زمان سرد شدن). زمان پخت 25 دقيقه

مواد لازم براي 6 نفر:
 

قارچ خشک / 1/4پيمانه
رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 200گرم
مرغ / 1/4پيمانه
پياز قرمز بزرگ که به صورت نازک خرد شده باشد / 1عدد
سير له شده/ 1حبه
تخم مرغ که اندک زده شده باشد / 4 عدد
سرکه برنج / 2قاشق غذاخوري
مرغ پخته خرد شده / 1پيمانه (200گرم)
پياز خرد شده / 3عدد
جعفري تازه خرد شده / 2قاشق غذاخوري
آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوري

سس پرتقال:
 

سس هويسين / 1/4پيمانه
سس صدف / 2 قاشق غذاخوري
پوست پرتقال رنده شده / 2قاشق چايخوري
آب پرتقال / 1/4پيمانه
شکر / 2 قاشق چايخوري
آب / 2قاشق غذاخوري
آرد ذرت / 1/2چايخوري
آب، اضافه بر قبل / 1 قاشق غذاخوري
1. قارچ ها را درون ظرف ضد حرارت بريزيد. داخل کاسه آب جوش بريزيد. بطوري که روي قارچ ها را بپوشاند. مدت 20دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را آبکش کنيد. ساقه قارچها را از آن جدا کنيد و سر قارچها را بصورت نازک برش دهيد.
2. رشته ها را درون ظرفي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنيد. رشته ها را زير آب سرد بشوييد وبعد آب آنها را بگيريد.
3. يک قاشق غذاخوري روغن در ماهي تابه اي داغ کنيد و بعد پياز و سير را درون آن بپزيد. مخلوط را به هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود سپس بگذاريد سرد شود.
4. مخلوط پياز، قارچ، رشته فرنگي، تخم مرغ، سرکه، مرغ، پيازچه، جعفري، آرد ذرت، و روغن کنجد را درون کاسه اي با هم مخلوط نمائيد 1/4 پيمانه از مخلوط را به شکل پتي در بياوريد و بقيه مخلوط را نيز چنين کنيد.
5. بقيه روغن را در ماهي تابه داغ کنيد. پتي ها را درون روغن سرخ کنيد تا هر دو طرف آنها اندکي برشته شود.
6. پتي هاي داغ را با سس گرم سرو کنيد.
سس پرتقال آب، شکر، آب پرتقال، پوست رنده شده پرتقال و دو نوع سس را درون ظرفي با يکديگر مخلوط نماييد و آن را به جوش بياوريد 1 قاشق غذاخوري آب اضافي را با آرد ذرت مخلوط کنيد و بعد مخلوط را به محتويات درون ماهي تابه اضافه کنيد و، آن را هم بزنيد تا وقتي که سس بجوشد و غليظ شود.
پتي ها و سس را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي پتي ها را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آنها مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن سس مناسب نيست.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image