زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 5دقيقه.
مواد لازم براي4 نفر:
پاستا / 100گرم
مرغ پخته و خرد شده /1 پيمانه( 150گرمي)
پياز قرمز متوسط با برشهاي نازک / 1عدد
ساقه کرفس خرد شده / 2عدد
تهيه سس
فلفل قرمز ريز کنسروي آب گرفته شده / 1قاشق غذاخوري
خامه / 1/3پيمانه
سس مايونز / 1/4پيمانه
پوست ليمو ترش رنده شده / 1/2قاشق چايخوري
شکر / 1/4قاشق چايخوري
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش ريخته، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود سپس آن را آبکش کنيد و زير آب سرد بگيريد و مجدداً بگذاريد تا آبش خارج شود.
2. پاستا، مرغ، پياز، سيب و ساقه کرفس را در کاسه اي مخلوط نمائيد اندکي قبل از سرو کردن سس را نم نم روي سالاد بريزيد.
تهيه سس: تمام مواد را درون ظرفي ريخته و کاملاً مخلوط نمائيد.
سالاد را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
پاستا را مي توان در مايکروويو درست کرد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)