جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاسرول مارچوبه با پاستا و مرغ خامه دار
-(7 Body) 
کاسرول مارچوبه با پاستا و مرغ خامه دار
Visitor 1683
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 50 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستاي فتوسين 250 گرم
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده/ 1عدد
مرغ پخته خرد شده / 1پيمانه( 150گرم)
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده / 1عدد
ساقه کرفس خرد شده / 2عدد
آب مرغ / 1پيمانه
خامه ترش / 1پاکت 300گرمي
کنسرو 440گرمي مارچوبه,بدون آب / 1عدد
اورگانو / 1/2قاشق چايخوري
پنير رنده شده / 1پيمانه( 125گرمي).
1. پاستا را درون ظرف آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، تا اندکي نرم شود سپس آن را آبکش کنيد پاستا را زير آب سرد بشوئيد و بعد آب آن را بگيريد.
2. روغن را در ماهي تابه بزرگي گرم کنيد. پياز را درون آن بريزيد، تفت دهيد و هم بزنيد تا پياز نرم شود سپس مرغ، فلفل دلمه اي، ساقه کرفس، آب مرغ و آب را به پياز پخته شده بيافزائيد و آن را بجوش بياوريد و مدت 5دقيقه با حرارت ملايم مخلوط را بجوشانيد. خامه، مارچوبه و اورگانو را اضافه کنيد و آنها را بپزيد.
3. نيمي از مخلوط گوشت را با قاشق روي کف ظرف نسوزي که به اندازه 7 پيمانه ظرفيت دارد بريزيد بايد از قبل داخل ظرف روغن ريخته باشيد سپس روي آن پاستا و روي پاستا بقيه مخلوط مرغ را بريزيد. در آخر پنير را روي مخلوط بپاشيد و آن را در فر با حرارت متعادل در حدود 30دقيقه يا تا زماني که پنير اندکي برشته شود بپزيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image