زمان آماده سازي 15دقيقه. زمان پخت 1ساعت و 35دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت مرغ / 1گيلو گرم
آب انگور قرمز / 1پيمانه
شکر سرخ / 1قاشق غذاخوري
برگ بو / 3عدد
آويشن تازه خرد شده / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز متوسط خرد شده / 1عدد
ژامبون خرد شده / 200گرم
کنسرو410گرمي گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
لازانيا / 500گرم
1. گوشت مرغ را به 8 تکه تقسيم کنيد تکه ها را درون کاسه اي با آب انگور، شکر، برگ بو، سير و آويشن مخلوط نموده و روي آن را بپوشانيد و مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد و گهگاه آن را هم بزنيد.
2. گوشت را از مايه اي( ماريناد) که در آن خوابانده بوديد در آوريد و خوب خشک کنيد مايه را نگهداريد سپس روغن را درون ماهي تابه گرم کنيد و بعد گوشت ها را در آن سرخ کنيد تا همه جاي آنها کاملاً برشته شود پس از پخته شدن، گوشتها را از ماهي تابه خارج کنيد.
3. پياز و ژامبون را درون ماهي تابه بريزيد. آن را بپزيد تا وقتي که پياز نرم شود سپس گوجه فرنگي له شده و آبدار( کنسرو گوجه فرنگي) و رب گوجه را به آن اضافه نموده آن را به مدت 3دقيقه بپزيد مايه گوشت را که کنار گذاشته بوديد با محتويات ماهي تابه مخلوط کنيد و مدت 2دقيقه آن را بجوشانيد.
4. گوشت را به ماهي تابه برگردانيد و به مدت 1ساعت با حرارت ملايم آن را بجوشانيد فراموش نکنيد که در ظرف را بگذاريد بعد از 1 ساعت در ظرف را برداريد و تا زمانيکه سس غليظ شود يا به مدت 15 دقيقه ديگر آن را با حرارت ملايم بجوشانيد.
5. پاستاي لازانيا را درون ظرفي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
6. پاستا را با گوشت مرغ و سس سرو کنيد.
گوشت مرغ را مي توان 2روز جلوتر پخت.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن پاستا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)