جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پاستا و مرغ معطر
-(9 Body) 
سالاد پاستا و مرغ معطر
Visitor 1738
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه( بعلاوه زمان خنک کردن و نگهداري در يخچال) زمان پخت 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستا 1/4 پيمانه( 120گرم)
آب مرغ / 2 پيمانه
فيله سينه مرغ / 4 عدد
فلفل قرمز شيرين کنسروي، آب گرفته و خرد شده / 1/2پيمانه
زيتون سياه / 1/2پيمانه

تهيه سس
 

سير له شده / 1 حبه
سرکه قرمز / 1/4پيمانه
روغن زيتون / 1/2پيمانه
فلفل سياه / 1/4قاشق غذاخوري
ريحان تازه تکه تکه شده / 2 قاشق غذاخوري
1. پاستا را درون ظرفي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود بعد آن را آبکش کنيد و پاستا را زير آب سرد بشوئيد و سپس دوباره آب آن را بگيريد.
2. آب مرغ را درون ظرفي به جوش بياوريد فيله مرغ را به آن اضافه کنيد در ظرف را بگذاريد و حدود 10دقيقه با حرارت ملايم مرغ را بجوشانيد تا کاملاً پخته شود مرغ را از آب خارج کنيد خنک کنيد و بعد فيله را به صورت نوارهاي يک سانتي متري قطعه قطعه کنيد.
3. گوشت مرغ، پاستا، فلفل قرمز شيرين و زيتون را داخل کاسه اي مخلوط نمائيد و بعد سس را به آن مخلوط اضافه کنيد و آن را به هم بزنيد تا مخلوط شوند. روي سالاد را بپوشانيد و قبل از سرو کردن، آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد.
تهيه سس: مواد را در شيشه دهان گشاد بريزيد و خوب تکان دهيد.
سالاد را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري نماييد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب مي باشد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image