جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با جوجه آغشته به خامه زعفراني
-(6 Body) 
پاستا با جوجه آغشته به خامه زعفراني
Visitor 1670
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 25دقيقه( بعلاوه زمان خنک کردن). زمان پخت 45 دقيقه

مواد لازم براي 6 نفر:
 

جوجه سايز5 / 2عدد
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پاستاي اسفناجي / 500گرم
پيازچه خرد شده / 1/4پيمانه

تهيه خامه زعفراني:
 

کره / 90گرم
پنير پارمزان تازه رنده شده / 2/3 پيمانه
خامه / 1پاکت 300ميلي متري
اندکي پودر زعفران
1. جوجه را از استخوان پشت و سينه به دو نيم کرده آنها را روي طبقه نردهاي فر که سيني فر زير آن قرار دارد بگذاريد وبا قلم موو آنها را چرب کنيد سپس آنها را با حرارت ملايم در حدود 30دقيقه يا تا زماني که پخته شوند در فربپزيد وبعد از پخت بگذاريد تا خنک شوند.
2. گوشت جوجه ها را از استخوان ها جدا کنيد وبه نازکي آنها را تکه تکه کنيد.
3. پاستا را درون ظرفي آب جوش،بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنيد پاستا را به همان ظرف بر گردانيد و گرم نگهداريد.
4. خامه زعفراني، پاستاو گوشت جوجه رابا يکديگر مخلوط کنيد و بعد پيازچه را روي آن بريزيد سرو نماييد.
خامه زعفراني: کره را در ماهي تابه آب کنيد پنير،خامه و زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط را به جوش بياوريد بدون اينکه در ماهي تابه را بگذاريد مخلوط را حدود 5 دقيقه يا تا زماي که اندکي غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
جوجه ها را مي توان يک روز جلوتر پخت. بهتراست خامه زعفراني را اندک زماني قبل از مصرف درست کرد. روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست. مايکروويو براي پخت پاستا مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image