جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فتوسين اسفناجي با ميگو و آرتيشو
-(2 Body) 
فتوسين اسفناجي با ميگو و آرتيشو
Visitor 1794
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 20دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

شاه ميگوي پخته / 500گرم
روغن زيتون / 1/4پيمانه
سير له شده / 2 حبه
پياز کوچک خرد شده / 1عدد
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده / 1عدد
کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
پيازچه تازه خرد شده / 1قاشق چايخوري
ريحان تازه تکه تکه شده / 2 قاشق چايخوري
کنسرو 400گرمي مغز آرتيشو آب آنها را بگيريد و بعد هر کدام را به دو نيم کنيد / 1عدد
پاستاي فتوسين اسفناجي / 500گرم
پنير فتا خرد شده / 100گرم
1. ميگوها را پاک کنيد اما دم آنها را دست نخورده باقي نگه داريد.
2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير، پياز و فلفل دلمه اي را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز و فلفل دلمه اي نرم شوند مخلوط را هم بزنيد کنسرو و گوجه فرنگي را با محتويات ماهي تابه مخلوط نمائيد و آن را به جوش بياوريد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 5دقيقه يا تا زماني که مخلوط قدري غليظ شود آن را با حرارت ملايم بجوشانيد سبزيجات معطر، آرتيشو و ميگوها را به محتويات ماهي تابه اضافه نموده آنها را بپزيد تا کاملاً نرم شوند.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
4. پاستاي گرم را با سس داغ در حالي که پنير روي آنها پاشيده شده است سرو نمائيد.
بهتر است که غذا را اندکي قبل از مصرف درست کرد.
فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست.
براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image