زمان آماده سازي 25 دقيقه - زمان پخت 10دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
ماهي آزاد دودي بصورت ريز ريز / 100گرم
پنير خامه اي نرم شده / 1پاکت 80گرمي
فلفل قرمز شيرين( پي منتو)کنسرو آب گرفته و ريز شده / 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو / 1 قاشق غذاخوري
پيازچه تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
ورقه هاي خمير / 1پاکت 250گرمي
تهيه کرم پي منتو:
فلفل قرمز شيرين کنسرو شده که آب آن گرفته و خرد شده است / 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو / 1 قاشق چايخوري
شويد تازه خرد شده / 2 قاشق چايخوري
خامه1/2 پيمانه
1. ماهي، پنير، پي منتو، آبليمو و پيازچه را در ظرفي با يکديگر مخلوط نمائيد روي هر ورقه خمير يک قاشق چايخوري از مخلوط ماهي بريزيد. لبه هاي خمير را بوسيله قلم با اندکي آب خيس نموده، و سپس لبه ها را به دور مخلوط ماهي جمع کنيد تا شکل يک کيسه را بخود بگيرد.
2. اندک زماني بيش از سرو کردن کيسه ها را درون ظرف بزرگي از آب جوش به مدت 3دقيقه يا تا زماني که نرم شوند بپزيد سپس آنها را آبکش کنيد هنگام پختن در ظرف را نگذاريد.
3. کيسه ها را با کرم پي منتو و اگر ميل داريد با شويد اضافي سرو کنيد براي درست کردن کرم پي منتو مواد را در مخلوط کن مخلوط کنيد تا يکدست شوند مخلوط را به ماهي تابه برگردانيد و روي حرارت کم آن را به هم بزنيد تا کاملاً گرم شود.
آن را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کيسه هاي پخته نشده را مي توان فريز کرد.
کرم پي منتو را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)