جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قزل آلاي دودي با پاستاي معطر کره دار
-(5 Body) 
قزل آلاي دودي با پاستاي معطر کره دار
Visitor 1782
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده شدن 30دقيقه( بعلاوه زمان انتظار و زمان نگهداري در يخچال). زمان پخت 5دقيقه

مواد لازم براي 6 نفر:
 

ماهي قزل آلاي دريايي دودي قطعه قطعه شده / 375گرم
گوجه چري( به شکل گيلاس) / 125گرم
زيتون سياه قطعه قطعه شده / 1/3پيمانه
شويد تازه، خرد شده / 1قاشق چايخوري
شکر / 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو / 2 قاشق غذاخوري
سس خردل فرانسوي / 1/2 و 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/3پيمانه

تهيه پاستاي معطر کره دار:
 

آرد ساده / 1/2و1پيمانه
سمولينا / 1/4پيمانه
آرد ذرت 1/4پيمانه
تخم مرغ / 3عدد
نعناي تازه خرد شده / 3قاشق چايخوري
شويد تازه، خرد شده / 3قاشق چايخوري
ريحان تازه، خرد شده / 3 قاشق چايخوري
کره بدون نمک / 90گرم
ريحان تازه، خرد شده اضافي / 1 قاشق غذاخوري
نعناي تازه، خرد شده اضافي / 2 قاشق چايخوري
1. گوشت ماهي قزل آلا را به صورت نوارهاي باريکي ببريد و سپس آن را در ظرفي با گوجه فرنگي، زيتون و شويد مخلوط نمائيد مخلوط شکر، آب ليمو، سس خردل و روغن را به محتويات ظرف اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و بمدت 2ساعت آن را در يخچال بگذاريد گاهي مخلوط را هم بزنيد.
2. مخلوط گوشت قزل آلا با پاستاي گرم سرو کنيد.
پاستاي معطر کره دار: آرد، سمولينا، آرد ذرت، تخم مرغ و سبزيجات معطر را خوب عمل بياورد تا مخلوط به شکل يک توپ درآيد با کيسه پلاستيک روي آن را بپوشانيد و 2 ساعت صبر کنيد سپس خمير را ورز دهيد تا نرم شود و بعد آن را پهن کنيد تا به ضخامت 2ميلي متري برسد بوسيله ماشين پاستا، آن را به صورت نوارهاي باريکي ببريد پاستا را درون ظرفي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در طرف را بگذاريد به مدت 2 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد کره را در ماهي تابه گرم کنيد و بعد پاستا و سبزيجات معطر اضافي را به آن اضافه کنيد و به آرامي آنها را به هم بزنيد تا مخلوط شوند.
آن را مي توان فريز کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image