زمان آماده شدن 30دقيقه( بعلاوه زمان انتظار و زمان نگهداري در يخچال). زمان پخت 5دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر:
ماهي قزل آلاي دريايي دودي قطعه قطعه شده / 375گرم
گوجه چري( به شکل گيلاس) / 125گرم
زيتون سياه قطعه قطعه شده / 1/3پيمانه
شويد تازه، خرد شده / 1قاشق چايخوري
شکر / 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو / 2 قاشق غذاخوري
سس خردل فرانسوي / 1/2 و 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/3پيمانه
تهيه پاستاي معطر کره دار:
آرد ساده / 1/2و1پيمانه
سمولينا / 1/4پيمانه
آرد ذرت 1/4پيمانه
تخم مرغ / 3عدد
نعناي تازه خرد شده / 3قاشق چايخوري
شويد تازه، خرد شده / 3قاشق چايخوري
ريحان تازه، خرد شده / 3 قاشق چايخوري
کره بدون نمک / 90گرم
ريحان تازه، خرد شده اضافي / 1 قاشق غذاخوري
نعناي تازه، خرد شده اضافي / 2 قاشق چايخوري
1. گوشت ماهي قزل آلا را به صورت نوارهاي باريکي ببريد و سپس آن را در ظرفي با گوجه فرنگي، زيتون و شويد مخلوط نمائيد مخلوط شکر، آب ليمو، سس خردل و روغن را به محتويات ظرف اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و بمدت 2ساعت آن را در يخچال بگذاريد گاهي مخلوط را هم بزنيد.
2. مخلوط گوشت قزل آلا با پاستاي گرم سرو کنيد.
پاستاي معطر کره دار: آرد، سمولينا، آرد ذرت، تخم مرغ و سبزيجات معطر را خوب عمل بياورد تا مخلوط به شکل يک توپ درآيد با کيسه پلاستيک روي آن را بپوشانيد و 2 ساعت صبر کنيد سپس خمير را ورز دهيد تا نرم شود و بعد آن را پهن کنيد تا به ضخامت 2ميلي متري برسد بوسيله ماشين پاستا، آن را به صورت نوارهاي باريکي ببريد پاستا را درون ظرفي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در طرف را بگذاريد به مدت 2 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد کره را در ماهي تابه گرم کنيد و بعد پاستا و سبزيجات معطر اضافي را به آن اضافه کنيد و به آرامي آنها را به هم بزنيد تا مخلوط شوند.
آن را مي توان فريز کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)