زمان آماده سازي 10دقيقه. زمان پخت10دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
آرد ذرت / 1/4 پيمانه
پودر پنج ادويه / 1/4قاشق چايخوري
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
سس سويا تيره( سياه) / 1 قاشق چايخوري
فيله ماهي سفيد / 500گرم
قارچ / 6عدد
کره / 40گرم
زنجبيل تازه رنده شده / 2 قاشق چايخوري
تره فرنگي، ريز ريز شده / 1عدد
سس اويستر / 1/4 پيمانه
رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 250گرم
روغن کنجد / 2 قاشق چايخوري
گشنيز خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
روغن نباتي براي سرخ کردن
پيازچه قطعه قطعه شده / 2عدد
1. آرد و ادويه را درون کاسه اي الک کرده و تخم مرغ و سس سويا را با آن مخلوط نمائيد آنها را بهم بزنيد تا يکدست شوند گوشت ماهي را به صورت مربعهاي 2 سانتي متري قطعه قطعه کنيد و بعد آنها را به مخلوط آرد ذرت بيافزاييد و آنها را خوب مخلوط نماييد روي مخلوط را بپوشانيد و به مدت 1ساعت آن را در يخچال نگهداري کنيد.
2. قارچها را داخل ظرف نسوز بريزيد و بعد آب جوش درون کاسه ريخته شود تا روي قارچها را بپوشانيد 20 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را از آب خارج کنيد ساقه قارچها را از آنها جدا کرده و سر قارچها را با برش هاي نازک قطعه قطعه کنيد.
3. کره را در ماهي تابه گرم کنيد زعفران و تره فرنگي را درون آن بريزيد و تا وقتي که تره فرنگي نرم شود آنها را بهم بزنيد ماهي تابه را از روي حرارت برداريد و آرد، سس اويستر و قارچ را به محتويات آن اضافه کنيد و آنها را گرم کنيد.
4. رشته ها را درون کاسه نسوز بريزيد و داخل کاسه آب جوش بريزيد تا روي رشته ها را بپوشاند 5 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را آبکش کنيد رشته ها را به مخلوط اضافه بيافزائيد و بعد مخلوط را گرم کنيد.
قطعات ماهي را در روغن داغ سرخ کنيد تا خوب برشته و پخته شوند سپس آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا روغن آنها را بکشد و خشک کنيد.
ماهي را روي مخلوط رشته فرنگي ريخته و روي آن پيازچه بريزيد.
ماهي را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
آن را نمي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)