جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي برشته با رشته فرنگي و تره فرنگي
-(3 Body) 
ماهي برشته با رشته فرنگي و تره فرنگي
Visitor 1759
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 10دقيقه. زمان پخت10دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

آرد ذرت / 1/4 پيمانه
پودر پنج ادويه / 1/4قاشق چايخوري
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
سس سويا تيره( سياه) / 1 قاشق چايخوري
فيله ماهي سفيد / 500گرم
قارچ / 6عدد
کره / 40گرم
زنجبيل تازه رنده شده / 2 قاشق چايخوري
تره فرنگي، ريز ريز شده / 1عدد
سس اويستر / 1/4 پيمانه
رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 250گرم
روغن کنجد / 2 قاشق چايخوري
گشنيز خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
روغن نباتي براي سرخ کردن
پيازچه قطعه قطعه شده / 2عدد
1. آرد و ادويه را درون کاسه اي الک کرده و تخم مرغ و سس سويا را با آن مخلوط نمائيد آنها را بهم بزنيد تا يکدست شوند گوشت ماهي را به صورت مربعهاي 2 سانتي متري قطعه قطعه کنيد و بعد آنها را به مخلوط آرد ذرت بيافزاييد و آنها را خوب مخلوط نماييد روي مخلوط را بپوشانيد و به مدت 1ساعت آن را در يخچال نگهداري کنيد.
2. قارچها را داخل ظرف نسوز بريزيد و بعد آب جوش درون کاسه ريخته شود تا روي قارچها را بپوشانيد 20 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را از آب خارج کنيد ساقه قارچها را از آنها جدا کرده و سر قارچها را با برش هاي نازک قطعه قطعه کنيد.
3. کره را در ماهي تابه گرم کنيد زعفران و تره فرنگي را درون آن بريزيد و تا وقتي که تره فرنگي نرم شود آنها را بهم بزنيد ماهي تابه را از روي حرارت برداريد و آرد، سس اويستر و قارچ را به محتويات آن اضافه کنيد و آنها را گرم کنيد.
4. رشته ها را درون کاسه نسوز بريزيد و داخل کاسه آب جوش بريزيد تا روي رشته ها را بپوشاند 5 دقيقه صبر کنيد و بعد آنها را آبکش کنيد رشته ها را به مخلوط اضافه بيافزائيد و بعد مخلوط را گرم کنيد.
قطعات ماهي را در روغن داغ سرخ کنيد تا خوب برشته و پخته شوند سپس آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا روغن آنها را بکشد و خشک کنيد.
ماهي را روي مخلوط رشته فرنگي ريخته و روي آن پيازچه بريزيد.
ماهي را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
آن را نمي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب است.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image