زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت چرخ شده گاو / 500گرم
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1عدد
تخم مرغ که کمي زده شده باشد / 1 عدد
رب گوجه فرنگي / 1/4 پيمانه
سس و رسستر شاير / 1 قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
خرده نان بيات / 1 پيمانه( 70گرم)
آرد ساده
روغن نباتي براي سرخ کردن
پاستا / 375گرم
کره / 60گرم
خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
پنير پارمزان تازه رنده شده / 2 پيمانه( 160گرم)
جعفري تازه خرد شده اضافه / 1/4 پيمانه
1. گوشت گاو، پياز، تخم مرغ و رب گوجه فرنگي، سس، جعفري و خرده نان را در کاسه اي با يکديگر مخلوط مي نمائيد 3 قاشق چايخوري يکسان از مخلوط را به شکل توپ در آوريد آنها را به آرامي در آرد بغلتانيد و بعد تکان دهيد تا آرد اضافي آنها بريزد. با بقيه مخلوط نيز چنين کنيد.
2. کوفته قلقلي ها را در روغن داغ سرخ کنيد تا خوب برشته شوند و کاملاً بپزيد سپس آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا روغن آنها کشيده شود. آنها را گرم نگهداريد.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آنها را آبکش کنيد هنگام پختن در ظرف را نگذاريد.
4. کره را در ماهي تابه آب نمائيد و بعد خامه و پنير را به آن اضافه کنيد نگذاريد که مخلوط به جوش آيد و آن را هم بزنيد تا سس کاملاً گرم شود.
5. سس را از روي حرارت برداريد و آن را با جعفري اضافه و کوفته قلقلي ها مخلوط کرده روي پاستا بريزيد.
کوفته قلقلي ها را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
بهتر است که سس را اندک زماني قبل از سرو کردن غذا درست کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کوفته قلقلي ها را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)