زمان آماده سازي 25 دقيقه.( بعلاوه زمان خنک کردن). زمان پخت 20 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي زانويي / 200گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ شده گاو / 500گرم
گشنيز آسيا شده / 1 قاشق چايخوري
زيره آسيا شده / 1 قاشق چايخوري
هل آسيا شده / 1/2 قاشق چايخوري
گرام ماسالا / 1/2 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي قرمز بزرگ / 1عدد
لوبياي خرد شده / 150گرم
پيازچه خرد شده / 5عدد
گشنيز تازه خرد شده / 2 قاشق چايخوري
خرماي قطعه قطعه شده / 3/4 پيمانه.
تهيه سس:
سس سوياي روشن / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 2 قاشق چايخوري
روغن کنجد / 2 قاشق چايخوري
زنجبيل تازه رنده شده / 2 قاشق چايخوري
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آنرا آبکش کنيد. به هنگام پختن در ظرف را نگذاريد.
2. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد و ادويه هاي آسيا شده و گوشت را داخل آن بپزيد و آن را بهم بزنيد تا گوشت خوب سرخ و نرم شود سپس آن را خنک کنيد.
3. فلفل دلمه اي را چهار قسمت کرده و دانه ها و غشاي داخل آنرا جدا و از آن خارج نمائيد فلفل دلمه اي را زير گريل يا داخل فر بسيار داغ طوري که طرف پوست دار فلفل به طرف بالا باشد سرخ کنيد تا وقتي که پوست آن تاول بزند و سياه شود تکه هاي فلفل را به مدت 5 دقيقه در پلاستيک يا لاي کاغذ بگذاريد و بعد از اين مدت پوست آنها را بکنيد تکه هاي فلفل را خرد نمائيد مخلوط گوشت چرخ شده، فلفل دلمه اي، لوبيا، پيازچه و پاستا را داخل کاسه اي با يکديگر مخلوط کنيد آن را بپوشانيد و در يخچال بگذاريد.
4. اندکي قبل از سرو کردن مخلوطي را که در يخچال گذاشته بوديد با گشنيز، خرما و سس کاملاً مخلوط نماييد.
تهيه سس: تمام مواد را درون شيشه دهان گشاد بريزيد و خوب تکان دهيد.
سالاد را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
سس را مي توان 3 روز جلوتر درست کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)