جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سس گوشت بولوگنايز
-(9 Body) 
سس گوشت بولوگنايز
Visitor 1665
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 10 دقيقه. زمان پخت 2 ساعت و 30 دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 2عدد
سير له شده / 1 حبه
گوشت چرخ شده گاو / 1 کيلوگرم
کنسرو 410 گرمي گوجه فرنگي / 2 عدد
/ آب / 1/2 و 1پيمانه
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
استاک گوشت گاو پودر شده / 3 قالب
اورگانو خشک / 1 قاشق چايخوري
شکر / 1/2 قاشق چايخوري
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد، پياز و سير را درون روغن بريزيد و آنها را روي حرارت کم مدت 15 دقيقه يا تا زماني که پياز کاملاً نرم شود بهم بزنيد سپس گوشت چرخ شده را درون ماهي تابه بريزيد آن را بپزيد و بهم بزنيد تا خوب سرخ شود کنسرو گوجه فرنگي، آب، رب گوجه فرنگي، استاک گوشت و گياهان معطر و شکر را به گوشت سرخ شده اضافه نمائيد مخلوط را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 2 ساعت يا تا زماني که سس غليظ شود آن را با حرارت ملايم بجوشانيد و گاهي آن را به هم بزنيد.
2. آن را با پاستا سرو نماييد و در صورت تمايل پنير پارمزان رنده شده روي آن بريزيد.
سس بولوگنايز را مي توان 2 روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
آن را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن آن مناسب نيست.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image