زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 50 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت چرخ شده گاو / 250گرم
سوسيس چرخ شده / 250گرم
تخم مرغي که اندکي زده شده باشد / 1 عدد
آرد سوخاري / 1 پيمانه( 70گرم)
کره / 60گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 2عدد
سير له شده / 2 حبه
آرد ساده / 3 قاشق غذاخوري
آب / 2 پيمانه
استاک مرغ پودر شده / 1 قالب
پاستاي فتوسين / 500گرم
قارچ خرد شده / 250گرم
خامه ترش / 1/4 پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري.
1. دو نوع گوشت چرخ شده، تخم مرغ، آرد سوخاري و رب گوجه فرنگي را در کاسه اي بريزيد خوب مخلوط کنيد. يک قاشق غذاخوري از مخلوط را به شکل توپ در آوريد و بقيه را نيز چنين کنيد.
2. کره را در ماهي تابه آب کنيد و بعد کوفته قلقلي ها را درون آن بريزيد و بپزيد گاهي ماهي تابه را تکان دهيد تا کوفته ها کاملاً برشته و پخته شوند. سپس آنها را با کاغذ خشک کن خشک کنيد.
3. چربي حاصل از سرخ شدن گوشت در ماهي تابه را خالي کنيد و دو قاشق غذاخوري از آن را در ماهي تابه باقي بگذاريد سپس پياز و سير را درون آن بريزيد و هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود آرد را با پياز و سير پخته شده مخلوط نماييد و آن را روي حرارت بهم بزنيد تا قل قل کند ماهي تابه را از روي حرارت برداريد آب مرغ را آرام آرام به محتويات درون ماهي تابه اضافه نماييد مخلوط حاصل را روي حرارت هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود.
4. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
5. کمي بيش از سرو کردن، قارچ، خامه ترش، جعفري و کوفته قلقلي ها را در ماهي تابه با يکديگر مخلوط نماييد و آنها را روي حرارت هم بزنيد تا کاملاً گرم شوند آن را با پاستا سرو کنيد.
غذا را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کوفته قلقلي هاي پخته شده را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)