جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژامبون خامه دار و تاگلياتلي ريحان
-(3 Body) 
ژامبون خامه دار و تاگلياتلي ريحان
Visitor 1818
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 10 دقيقه. زمان پخت 20دقيقه.

مواد لازم:
 

پاستاي تاگلياتي / 500 گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري.

سس:
 

ژامبون خرد شده / 4برش
خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
سس خردل / 2قاشق چايخوري
پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
آرد ذرت / 1 قاشق غذاخوري
آب / 2 قاشق غذاخوري
ريحان تازه، خرد شده / 1/2 پيمانه
پيازچه خرد شده / 6عدد.
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. پاستا را با روغن مخلوط نماييد و روي آن سس بريزيد.
تهيه سس: ژامبون را در ماهي تابه سرخ کنيد تا برشته شود. خامه، سس خردل، پنير و مخلوط آب و آرد ذرت را درون ماهي تابه بريزيد. مخلوط را روي حرارت هم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود. ريحان و پياز را به آن اضافه کنيد.
سس را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتابهاي آموزش آشپزي کدبانو( غذاهاي متنوع با ماکاروني)

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image