زمان آماده سازي25 دقيقه. زمان پخت 15 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت چرخ شده گاو / 125گرم
پياز قرمز کوچک خرد شده / 1عدد
ژامبون خرد شده / 1 برش
سير له شده / 1 حبه
جعفري تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
جوز آسيا شده / 1/4 قاشق چايخوري
لفاف ونتون / 1 پاکت 250گرمي
سفيده تخم مرغ که اندکي هم زده شده باشد / 1 عدد.
سس فلفل قرمز دلمه اي:
کره / 100گرم
آرد ساده / 2 قاشق غذاخوري
آب / 1 پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز که به نازکي ورقه ورقه شده باشد / 1/2 پيمانه
پيازچه قطعه قطعه شده / 2عدد
1. گوشت، پياز، ژامبون، سير، جعفري و جوز را در مخلوط کن مخلوط نمائيد و يا در غذاساز آنها را عمل بياوريد تا يکدست شود. سفيده تخم مرغ را بوسيله قلم مو روي يکي از لفاف هاي ونتون بماليد و بعد در هر چارک لفاف 1/2 قاشق چايخوري از ماده پرکننده( مغزي) بريزيد دومين لفاف را روي اولي قرار دهيد و بين مغزي ها و روي لبه هاي لفاف فشار دهيد تا سفت و محکم شوند لفاف را از بين مغزي ها بصورت 4 تا مربع ببريد و لبه ها را صاف کنيد همين کار را با بقيه لفاف ها و سفيده تخم مرغ و مغزي ها انجام دهيد.
2. اندکي بيش از سرو کردن راويولي را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد به مدت 4 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد.
3. راويولي را با سس فلفل دلمه اي سرو نماييد.
سس قرمز فلفل دلمه اي: 40گرم از کره را در ماهي تابه آب کنيد؛ آرد را با آن مخلوط نماييد و روي حرارت آن را هم بزنيد تا قل قل کند. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد مخلوط آب و کره باقيمانده را آرام آرام به محتويات ماهي تابه بيافزاييد سپس مخلوط را از روي حرارت هم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود در آخر پياز و فلفل دلمه اي را با آن مخلوط کنيد و مدت 1 دقيقه با حرارت ملايم سس را بجوشانيد.
راويولي و سس را مي توان 3 ساعت جلوتر آماده کرد.
روي آن را بپوشانيد در يخچال نگهداري کنيد.
مايکروويو براي پختن سس مناسب است.
نکته: راويولي از انواع پاستا هاي پر شدني است که مي توان آن را با استفاده از لفاف هاي ونتون و انواع مغزي هاي دلخواه تهيه کرد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)