زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 35 دقيقه( بعلاوه زمان انتظار)
مواد لازم براي 6 نفر:
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط ورقه ورقه شده / 2 عدد
گوشت سر دست خرد شده / 1 کيلوگرم
سير له شده / 2 حبه
هل آسيا شده / 1/2 قاشق چايخوري
گرام ماسالا / 1 قاشق چايخوري
سس فلفل تند / 1 قاشق غذاخوري
شکر / يک قاشق غذاخوري
قوطي 150گرمي نارگيل / 1 عدد
ماست معمولي / 1 پاکت 200گرمي
آب / 1 پيمانه
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
پاستاي مارپيچي / 375 گرم
دانه زيره / 1 قاشق چايخوري
گشنيز تازه رنده رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
خيار سبز کوچک حلقه حلقه شده / 2عدد
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز را درون آن بريزيد و تا نرم شود آن را بپزيد بعد گوشت را به آن اضافه کنيد و بهم بزنيد تا خوب سرخ شود سپس سير، ادويه جات، سس، شکر، شير نارگيل ماست و آب را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد مخلوط را بجوش آوريد در ظرف را بگذاريد مخلوط را به مدت 1 ساعت يا تا زماني که گوشت نرم شود با حرارت ملايم بجوشانيد گهگاه مخلوط را هم بزنيد.
2. در ظرف را برداريد و براي 15 دقيقه يا تا زماني که مخلوط اندکي غليظ شود آن را با حرارت ملايم بجوشانيد سپس آبليمو را با آن مخلوط کنيد و ماهي تابه را از روي حرارت برداريد در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد که براي 5 دقيقه در همان وضعيت باقي بماند.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش نماييد.
4. پاستا را با دانه هاي زيره گشنيز و خيار مخلوط نمائيد و بعد با کاري سرو کنيد.
کاري را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کاري را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن پاستا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)