زمان آماده سازي 35 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت.
مواد لازم براي 6 نفر:
بادمجان بزرگ / 2عدد
نمک کمي
پاستاي صدفي / 3 پيمانه( 200گرم)
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2 حبه
گوجه فرنگي متوسط خرد شده / 3عدد
رب گوجه فرنگي / 1/3 پيمانه
آب / 1/2و1 پيمانه
شکر / 2 قاشق غذاخوري
کدوي سبز کوچک خرد شده / 3 عدد
فلفل قرمز بزرگ خرد شده / 1 عدد
فيله گوشت گاو قطعه قطعه شده / 500گرم
برگ خشک ترخون / 1 قاشق چايخوري
پنير موزارلا، رنده شده / 2 پيمانه( 200گرم)
جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
1. بادمجان را بصورت برشهاي 1 سانتي متري حلقه حلقه کنيد روي آنها نمک بپاشيد و آنها را روي توري قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه آنها را به همان وضعيت رها کنيد سپس آنها را زير آب سرد بشوئيد بوسيله کاغذ خشک کن آب آنها را بگيريد.
2. در اين فاصله، پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير و پياز را درون آن بريزيد آنها را هم بزنيد تا پياز نرم شود گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، آب و شکر را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و بدون اينکه در ماهي تابه را بگذاريد مخلوط را مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم بجوشانيد پس از اين مدت کدو سبز، فلفل دلمه اي، گوشت و ترخون را درون ماهي تابه بريزيد و براي 15 دقيقه با حرارت ملايم آنها را بجوشانيد سپس پاستا را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد مخلوط را با حرارت ملايم بجوشانيد تا وقتي که مخلوط اندکي غليظ شود.
4. يک سوم مخلوط گوشت را درون ظرف نسوز که 10 پيمانه ظرفيت دارد و درون آن روغن مالي شده بريزيد و پهن کنيد و روي آن را با يک لايه بادمجان بپوشانيد اين لايه بندي را ادامه دهيد تا لايه آخر که به بامجان ختم شود.
5. اندک زماني بيش از سرو کردن، روي آن پنير بپاشيد و ظرف را درون فر با حرارت ملايم در حدود 25 دقيقه يا تا زماني که بادمجان نرم شود و پنير اندکي قهوه اي رنگ شود قرار دهيد.
6. پس از اينکه آن را از فر در آوريد، روي آن جعفري بپاشيد و بعد سرو نمائيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)