جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته قلقلي معطر پخته شده در فر
-(9 Body) 
کوفته قلقلي معطر پخته شده در فر
Visitor 1892
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 30 دقيقه. زمان پخت 45 دقيقه.

مواد لازم براي 6 نفر:
 

پاستاي ريگاتوني / 500گرم
پنير پارمزان تازه رنده شده / 1/3 پيمانه

کوفته قلقلي:
 

نان سفيد خرد شده / 1 برش
شير / 1 پيمانه
گوشت چرخ کرده گاو / 750گرم
پياز متوسط قرمز رنده شده / 1 عدد
سير له شده / 1 حبه
پنير پارمزان تازه رنده شده / 1/4 پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
روغن نباتي براي سرخ کردن

تهيه سس:
 

ژامبون خرد شده / 3 ورق
کره / 125 گرم
آرد ساده / 1/2 پيمانه
شير / 1/25ليتر( 5پيمانه)
سس خردل با دانه هاي له شده / 1/2 قاشق غذاخوري
پيازچه تازه،خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. کوفته قلقلي ها و پاستا را درون ظرف نسوزي که 10 پيمانه ظرفيت دارد و روغن مالي شده است با يکديگر مخلوط نمائيد روي آنها را سس بريزيد و روي سس را با پنير بپوشانيد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد آن را در فر قرار دهيد و محتويات آن را تقريباً به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که کاملاً گرم شود با حرارت ملايم بپزيد.
کوفته قلقلي: نان و شير را درون کاسه اي با يکديگر مخلوط نمائيد و 5 دقيقه صبر کنيد. مخلوط نان، گوشت، پياز، سير، پنير و سبزيجات معطر را در کاسه اي با يکديگر قاطي و خوب آنها را مخلوط نماييد دو قاشق غذاخوري از مخلوط را به شکل توپ درآوريد و با بقيه مخلوط نيز چنين کنيد کوفته ها را توي روغن بريزيد و سرخ کنيد. تا خوب برشته شوند و کاملاً بپزيد سپس آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا روغن آنها کشيده شود و خشک شوند.
سس: ژامبون را درون ماهي تابه بريزيد آن را سرخ کنيد و هم بزنيد تا وقتي که برشته شود و بعد آن را از ماهي تابه خارج کنيد. سپس کره را در ماهي تابه آب کرده آرد را به آن بيفزائيد و مخلوط را هم بزنيد تا قل قل کند ماهي تابه را از روي حرارت برداريد.
شير را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و مخلوط را روي حرارت هم بزنيد تا سس بجوشد و در آخر سس خردل، پيازچه و ژامبون را به سس اضافه و مخلوط کنيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image