زمان آماده سازي10 دقيقه. زمان پخت 15 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي بوکاتيني / 250گرم
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 2عدد
ژامبون خرد شده / 250گرم
گوجه فرنگي کنسرو شده 410گرمي ابتدا آنها را خشک کنيد و بعد خرد نمائيد / 2 قوطي
پنير باکن سيني خرد شده / 4عدد( 410گرم)
برگ جعفري تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز و ژامبون را درون آن بپزيد تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد گوجه فرنگي را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و مدت 2 دقيقه آنها را روي حرارت هم بزنيد باکن سيني و پاستا را اضافه کنيد هم بزنيد تا کاملاً گرم شوند روي مخلوط جعفري بريزيد و بعد سرو کنيد.
بهتر است که اين غذا را درست قبل از مصرف تهيه کرد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده نمود.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)