زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت.
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي کانلوني / 1 پاکت 105گرمي
مواد پر کننده
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ شده بره / 400گرم
کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1 عدد
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
پيازچه تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
پنير پارمزان تازه رنده شده / 1/4 پيمانه
شکر / 1/4 قاشق چايخوري
سس معطر خامه دار
خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
پيازچه تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 1/4 پيمانه
مرزنگوش تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
شير / 1/2 پيمانه
سس خردل با دانه هاي له شده / 1/2 قاشق چايخوري
آرد ذرت / 1 قاشق غذاخوري
1. پاستا را با مواد پرکننده پر کنيد و آن را به صورت تک لايه اي در ظرف نسوز کم عمقي که روغن مالي شده قرار دهيد. سس را روي کانلوني بريزيد روي ظرف را بپوشانيد و آنرا در فر با حرارت ملايم حدود 30 دقيقه يا تا زماني که پاستا نرم شود بپزيد.
مواد پر کننده: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ گوشت بره را درون آن سرخ کنيد تا خوب پخته و برشته شود کنسرو گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را با گوشت مخلوط نماييد مخلوط را به جوش آوريد و آن را در حدود 5 دقيقه يا تا زماني که غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد در حين جوشاندن در ظرف را نگذاريد سپس آن را با پيازچه، پنير و شکر مخلوط کنيد و بعد مخلوط را سرو نماييد.
تهيه سس معطر خامه دار:
خامه را در ماهي تابه گرم کنيد. سبزيجات معطر، شير و سس خردل را به آن اضافه کنيد و مخلوط را به جوش بياوريد. آرد ذرت را به ماهي تابه بيافزائيد و مخلوط را تا وقتي سس بجوشد و غليظ شود هم بزنيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن آن مناسب مي باشد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)