جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رشته فرنگي و گوشت تند با طعم سير
-(5 Body) 
رشته فرنگي و گوشت تند با طعم سير
Visitor 1788
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20 دقيقه( بعلاوه زمان خواباندن گوشت). زمان پخت 25 دقيقه.

مواد لازم براي 6 نفر:
 

فيله گوشت بره قطعه قطعه شده / 500گرم
سس فلفل تند / 2 قاشق غذاخوري
سس هويسين / 2 قاشق غذاخوري
سير خرد شده / 2حبه
کيوي له شده / 2 قاشق غذاخوري
رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 1 پاکت 500گرمي
روغن نباتي اضافي / 2 قاشق غذاخوري
بروکلي خرد شده / 1 دسته
آرد ذرت / 1 قاشق چايخوري
سس سوياي سفيد / 2 قاشق غذاخوري
روغن بادام زميني / 2 قاشق چايخوري
1. گوشت بره، دو نوع سس، کيوي و سير را با يکديگر در کاسه اي مخلوط نماييد روي آن را بپوشانيد و براي 1 ساعت در يخچال نگهداري کنيد.
2. رشته ها را در کاسه اي نسوز قرار دهيد و درون کاسه آب جوش بريزيد تا روي رشته ها را بپوشاند و 5 دقيقه آن را در همان وضعيت رها کنيد و بعد رشته ها را آبکش کنيد.
3. نيمي از روغن را درون ماهي تابه گرم کنيد و بعد نيمي از مخلوط گوشت را درون آن بريزيد و تفت دهيد تا کاملاً سرخ شوند و بعد آنها را از ماهي تابه خارج نماييد همين کار را دوباره با روغن و مخلوط گوشت باقي مانده انجام دهيد.
4. روغن اضافي را در ماهي تابه گود گرم کنيد. بروکلي را داخل آن بريزيد و تفت دهيد تا اندکي پخته شود مخلوط آرد ذرت و آب، سس سويا و روغن بادام زميني را به کلم بروکلي اضافه کنيد آنها را هم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود در آخر گوشت و رشته ها را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و تا وقتي که کاملاً گرم شوند آنها را هم بزنيد.
گوشت بره را مي توان 1روز جلوتر آماده کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image