جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت کباب شده بره با سس رزماري و گوجه فرنگي
-(12 Body) 
گوشت کباب شده بره با سس رزماري و گوجه فرنگي
Visitor 1598
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 25 دقيقه.

مواد لازم براي 8 نفر:
 

گوشت ران بره / 2 کيلوگرم
سير خرد شده/ 3 حبه
رزماري تازه / 6 شاخه کوچک
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط قطعه قطعه شده / 2 عدد
کنسرو410 گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
آب / 2 قاشق غذاخوري
پاستاي تاگلياتلي / 500گرم
پنير پارمزان تازه رنده شده / 1 پيمانه( 80گرم).
1. با استفاده از يک چاقوي تيز در گوشت بره به فواصل 2 سانتي متري برش کوچکي ايجاد کنيد. سير و رزماري را درون برش ها جاي دهيد و بعد با قلم مو روغن را روي گوشت بماليد. گوشت را در ظرف مخصوص فر بگذاريد و آن را در فر داغ حدود 15 دقيقه بپزيد. سپس پياز و کنسرو گوجه فرنگي را به ظرف اضافه کنيد. روي ظرف را فويل بپوشانيد و دوباره در فر ولي اين بار با حرارت ملايم حدود 1 ساعت قرار دهيد. پس از اين مدت گوشت را از سس خارج کنيد روي آن را بپوشانيد و گرم نگهداريد.
2. سس را با مخلوط آب و آرد در ماهي تابه مخلوط کنيد و روي حرارت آن را هم بزنيد تا وقتي که سس جوش بيايد و غليظ شود.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
4. پاستا را با سس مخلوط کنيد و آن را با گوشت برش داده شده سرو نماييد و بعد پنير رنده شده را روي گوشت بريزيد.
بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف تهيه کرد.
براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image