زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 25 دقيقه.
مواد لازم براي 8 نفر:
گوشت ران بره / 2 کيلوگرم
سير خرد شده/ 3 حبه
رزماري تازه / 6 شاخه کوچک
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط قطعه قطعه شده / 2 عدد
کنسرو410 گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
آب / 2 قاشق غذاخوري
پاستاي تاگلياتلي / 500گرم
پنير پارمزان تازه رنده شده / 1 پيمانه( 80گرم).
1. با استفاده از يک چاقوي تيز در گوشت بره به فواصل 2 سانتي متري برش کوچکي ايجاد کنيد. سير و رزماري را درون برش ها جاي دهيد و بعد با قلم مو روغن را روي گوشت بماليد. گوشت را در ظرف مخصوص فر بگذاريد و آن را در فر داغ حدود 15 دقيقه بپزيد. سپس پياز و کنسرو گوجه فرنگي را به ظرف اضافه کنيد. روي ظرف را فويل بپوشانيد و دوباره در فر ولي اين بار با حرارت ملايم حدود 1 ساعت قرار دهيد. پس از اين مدت گوشت را از سس خارج کنيد روي آن را بپوشانيد و گرم نگهداريد.
2. سس را با مخلوط آب و آرد در ماهي تابه مخلوط کنيد و روي حرارت آن را هم بزنيد تا وقتي که سس جوش بيايد و غليظ شود.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
4. پاستا را با سس مخلوط کنيد و آن را با گوشت برش داده شده سرو نماييد و بعد پنير رنده شده را روي گوشت بريزيد.
بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف تهيه کرد.
براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)