جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته قلقلي در سس معطر گوجه فرنگي
-(7 Body) 
کوفته قلقلي در سس معطر گوجه فرنگي
Visitor 1691
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه( بعلاوه زمان نگه داري در يخچال). زمان پخت 25 دقيقه.

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
 

گوشت چرخ شده بره / 750گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2حبه
استاک گوشت( گاو) پودر شده / 1 قالب
آرد سوخاري / 1/2و1 پيمانه
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
آرد ساده
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
اسپاگتي / 1کيلوگرم
پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري

تهيه سس
 

روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمزمتوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 1 حبه
کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1عدد
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده / 1/2 قاشق غذاخوري
اورگانو تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
استاک گوشت( گاو) / 1 پيمانه
شکر / 1 قاشق چايخوري
1. گوشت، پياز، سير، استاک گوشت، آرد سوخاري و تخم مرغ ها را در کاسه اي با يکديگر مخلوط کنيد. يک قاشق غذاخوري از مخلوط را به شکل توپ در آوريد و با بقيه مخلوط نيز چنين کنيد. در پايان روي کوفته ها را بپوشانيد و آنها را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.
2. کوفته ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را تکان دهيد تا آرد اضافي روي آنها بريزد. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و کوفته ها را درون آن بريزيد تا کاملاً سرخ شوند و بعد آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا خشک شوند.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد و گرم نگهداريد.
4. اندکي پيش از سرو کردن کوفته ها را به سس اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و حدود 10 دقيقه يا تا زماني که کوفته ها نرم شوند آنها را با حرارت ملايم بجوشانيد.
5. روي کوفته، پنير رنده شده بپاشيد و آن را با اسپاگتي سرو نماييد.
سس: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير و پياز را داخل آن بپزيد و آنها را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود کنسرو گوجه فرنگي، سبزيجات معطر، استاک گوشت و شکر را با سير و پياز مخلوط نماييد. پيش از اضافه کردن کوفته ها مخلوط را به جوش بياوريد.
کوفته ها را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کوفته ها را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image