زمان آماده سازي 15 دقيقه( بعلاوه زمان نگه داري در يخچال). زمان پخت 25 دقيقه.
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
گوشت چرخ شده بره / 750گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2حبه
استاک گوشت( گاو) پودر شده / 1 قالب
آرد سوخاري / 1/2و1 پيمانه
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
آرد ساده
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
اسپاگتي / 1کيلوگرم
پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
تهيه سس
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمزمتوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 1 حبه
کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1عدد
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده / 1/2 قاشق غذاخوري
اورگانو تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
استاک گوشت( گاو) / 1 پيمانه
شکر / 1 قاشق چايخوري
1. گوشت، پياز، سير، استاک گوشت، آرد سوخاري و تخم مرغ ها را در کاسه اي با يکديگر مخلوط کنيد. يک قاشق غذاخوري از مخلوط را به شکل توپ در آوريد و با بقيه مخلوط نيز چنين کنيد. در پايان روي کوفته ها را بپوشانيد و آنها را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.
2. کوفته ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را تکان دهيد تا آرد اضافي روي آنها بريزد. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و کوفته ها را درون آن بريزيد تا کاملاً سرخ شوند و بعد آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا خشک شوند.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد و گرم نگهداريد.
4. اندکي پيش از سرو کردن کوفته ها را به سس اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و حدود 10 دقيقه يا تا زماني که کوفته ها نرم شوند آنها را با حرارت ملايم بجوشانيد.
5. روي کوفته، پنير رنده شده بپاشيد و آن را با اسپاگتي سرو نماييد.
سس: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير و پياز را داخل آن بپزيد و آنها را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود کنسرو گوجه فرنگي، سبزيجات معطر، استاک گوشت و شکر را با سير و پياز مخلوط نماييد. پيش از اضافه کردن کوفته ها مخلوط را به جوش بياوريد.
کوفته ها را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کوفته ها را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)