جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راويولي گوشت بره با ماست نعنائي
-(8 Body) 
راويولي گوشت بره با ماست نعنائي
Visitor 1921
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 30 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1 عدد
سير له شده / 1 حبه
گوشت چرخ شده بره / 200گرم
پودر کاري / 1قاشق چايخوري
زيره آسيا شده: 1قاشق چايخوري
آرد ذرت / 1قاشق چايخوري
آب / يک چهارم پيمانه
خمير پاستاي ساده / 2تکه
ماست نعنائي
ماست معمولي / 1 پاکت 500گرمي
نعناي تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
ريحان تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ پياز و سير را درون آن بريزيد و بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. سپس گوشت، پودر کاري و زيره را درون ماهي تابه بريزيد و بپزيد و تا زماني که گوشت سرخ شود. مخلوط را هم بزنيد مخلوط آب و آرد ذرت را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد. و آن را به جوش بياوريد و بعد مخلوط را خنک کنيد.
2. خمير پاستا را پهن کنيد تا به ضخامت 1/5 ميلي متري برسد. سپس دايره هايي به قطر 4/5 سانتي متر از درون خمير پهن شده ببريد و در آوريد. روي نيمي از دايره ها، يک دوم قاشق چايخوري از مخلوط گوشت بريزيد و بوسيله قلم مو لبه هاي دايره ها را با آب خيس کنيد و دايره هاي باقي مانده را روي دايره هاي پر شده بگذاريد و لبه هاي دايره ها را به هم فشار دهيد.
3. اندکي پيش از سرو کردن راويولي را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 8 دقيقه بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد در آخر راويولي را با ماست نعنائي مخلوط نمائيد.
ماست نعنائي: تمام مواد را در کاسه اي با يکديگر قاطي و خوب مخلوط نمائيد.
پاستا و سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
پاستاي پخته شده را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image