زمان آماده سازي 15 دقيقه.
زمان پخت 45 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
فيله گوشت بره
قطعه قطعه شده / 500 گرم
مارچوبه تازه / 2 دسته
کره / 40گرم
پيازچه خرد شده / 2عدد
رزماري تازه / 1 شاخه کوچک
خامه / 1 پاکت 300 ميلي ليتري
پنير پارمزان تازه، رنده شده / يک دوم پيمانه
پاستاي فتوسين / 375 گرم
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد گوشت ها را درون آن بريزيد و روي حرارت بالا آن را بپزيد تا کاملاً سرخ شوند گوشتها را از ماهي تابه خارج کنيد و آنها را با کاغذ خشک کن خشک کنيد و گرم نگه داريد.
2. سر مارچوبه ها را ببريد و آنها را نگه داريد و بعد ساقه ها را به طول 2 سانتي متر قطعه قطعه کنيد کره را در ماهي تابه آب کنيد و مارچوبه و پياز را درون آن بپزيد و هم بزنيد تا زماني که مارچوبه نرم شود. سپس رزماري و خامه را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد، آن را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد مخلوط را با حرارت ملايم به مدت 20 دقيقه بجوشانيد ماهي تابه را بعد از اين مدت از روي حرارت برداريد و رزماري را از مخلوط جدا کنيد مخلوط مارچوبه را بوسيله غذاساز يا مخلوط کن مخلوط کنيد تا يکدست شود و بعد آن را با پنير مخلوط نمائيد سر مارچوبه ها را که از پيش نگه داشته ايد با مايکروويو بپزيد يا اينکه آنها را آب پز يا بخارپز کنيد تا نرم شوند و بعد آنها را آبکش کنيد.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
4. پاستا، گوشت بره، سس مارچوبه و سر مارچوبه ها را در ماهي تابه با يکديگر مخلوط کنيد و آنها را بپزيد تا وقتي که کاملاً گرم شوند.
بهتر است که آن را قبل از مصرف تهيه کرد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا و مارچوبه را مي توانيد در مايکروويو بپزيد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)