زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 50 دقيقه.
مواد لازم براي 6 نفر:
مقداري خمير پاستاي سبوس دار
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط قطعه قطعه شده / 1 عدد
سير له شده / 2 حبه
کدوي سبز کوچک حلقه حلقه شده / 4عدد
پوست ليمو رنده شده / 2 قاشق چايخوري
روغن زيتون اضافه / 1 قاشق غذاخوري
سير له شده اضافه / 2 حبه
گوشت چرخ شده بره / 750گرم
استاک گوشت( گاو)پودر شده / 1قالب
جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
ريحان تازه خرد شده / 1/4پيمانه
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا خرد شده / 300گرم
پنير پيتزا رنده شده اضافي / 100گرم
خامه / 1/2پيمانه
1. ظرف نسوز کم عمقي به اندازه 18*25 سانتي متر را اندکي چرب کنيد خمير پاستا را تا ضخامت 2 ميلي متري پهن کنيد و آن را به صورت ورقه هايي درآوريد که اندازه ظرفي باشد که از قبل آماده کرده ايد.
2. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و پياز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. کدو و پوست ليمو را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و آنها را بپزيد و تا زماني که کدو اندکي پخته شود مخلوط را هم بزنيد سپس ماهي تابه را خالي کنيد.
4. روغن اضافي را در ماهي تابه گرم کنيد. سير اضافه و گوشت را درون آن بريزيد و تا وقتي که گوشت خوب سرخ شود و تمام مايعات درون ماهي تابه تبخير شود آنها را هم بزنيد. استاک گوشت، سبزيجات معطر و آبليمو را به محتويات ماهي تابه اضافه نماييد و مدت 1 دقيقه آنها را بپزيد.
5. يک لايه از پاستا را درون ظرفي که آماده کرده ايد قرار دهيد و از مخلوط گوشت، از مخلوط کدو و از پنير خرد شده؛ هر کدام يک سوم روي پاستا بريزيد. همين لايه بندي را ادامه دهيد و با يک لايه پاستا آن را به اتمام برسانيد. روي لايه آخر يعني پاستا پنير رنده شده اضافه را بپاشيد و خامه را به طور يکسان روي سطح پاستا پخش کنيد. ظرف را داخل فر بگذاريد و محتويات آن را در حرارت ملايم حدود 30دقيقه يا تا زماني که خوب برشته و گرم شوند بپزيد.
آن را مي توان يک روز جلوترآماده کرد.
روي آنرا بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
قابليت فريز شدن را دارد.
فقط پاستا قابل پخت در مايکروويو مي باشد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)