جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد نعنائي گوشت بره و راويولي نخود فرنگي
-(8 Body) 
سالاد نعنائي گوشت بره و راويولي نخود فرنگي
Visitor 1902
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 10دقيقه( بعلاوه زمان خواباندن گوشت). زمان پخت 10دقيقه.

مواد لازم براي 6 نفر:
 

فيله گوشت بره / 600گرم
فلفل سياه / 1/2 قاشق چايخوري
سير له شده / 1حبه
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
يک تکه خمير پاستاي ساده

مغزي نخود فرنگي
 

نخود فرنگي تازه يا فريز شده / 1/2 و1پيمانه( 180گرم)
کره / 40گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1 عدد
نعناي تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري.

سس نعنا
 

روغن زيتون / 1/4 پيمانه
سرکه سيب / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 1/2قاشق چايخوري
برگ نعناي تاره خرد شده/ 1و 1/2 قاشق غذاخوري
1. گوشت و فلفل و سير را در کاسه اي با يکديگر مخلوط نمائيد و روي آن را بپوشانيد و براي 1 ساعت در يخچال نگهداري کنيد. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و مخلوط گوشت را براي 5 دقيقه يا تا زماني که گوشت خوب پخته و نرم شود درون آن بپزيد. بوسيله کاغذ خشک کن گوشت را خشک و بعد آن را خنک کنيد.
2. گوشت را قطعه قطعه کنيد. خمير پاستا را تا ضخامت 2 ميلي متري پهن کنيد و بعد آن را بصورت دايره هايي به قطر 4 سانتي متر ببريد. 1/2قاشق چايخوري از مغزي نخود فرنگي را روي نيمي از دايره ها بگذاريد. بوسيله قلم مو روي لبه دايره ها آب بماليد و آنها را خيس کنيد بقيه دايره ها را روي دايره هايي که مغزي دار هستند بگذاريد. لبه هاي آنها را بهم فشار دهيد تا سفت و محکم شوند.
3. راويولي را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شوند بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد سپس راويولي را زير آب سرد بشوييد و آب آن را بگيريد و خنک کنيد.
4. راويولي گوشت و سس نعنا را در ظرفي با يکديگر مخلوط نماييد و بعد آن را سرو کنيد.
مغزي نخود فرنگي: نخود فرنگي ها را با مايکروويو بپزيد و يا آنها را آب پز يا بخارپز کنيد تا نرم شود و بعد آنها را آبکش کنيد. کره را در ماهي تابه آب کنيد و پياز را درون آن بپزيد و تا وقتي که نرم شود آنها را هم بزنيد نخود فرنگي، مخلوط پياز و نعنا را در مخلوط کن يا غذاساز با هم مخلوط نمائيد اما نه اينقدر که يکدست شوند. براي تهيه سس نعنا تمام مواد را در شيشه دهان گشادي بريزيد شيشه را خوب تکان دهيد تا مواد با هم مخلوط شوند.
راويولي را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
سالاد را مي توان 2 ساعت جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
راويولي نپخته را مي توان فريز کرد.
مغزي( مواد پر کننده) را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image