زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
ماکاروني / 1/3و1پيمانه( 200گرم)
بادام زميني خشک / 1/2 پيمانه
آب / 1/2 پيمانه
روغن کنجد / 2 قاشق چايخوري
سس سوياي سفيد / 1/2و1قاشق غذاخوري
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
اندکي پودر فلفل قرمز
خيار سبز بدون تخم / 2عدد
پيازچه خرد شده / 5عدد
گوشت بريان قطعه قطعه شده / 300گرم
کاهوي بزرگ / 1عدد
1. پاستا( ماکاروني) را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد پاستا را زير آب سرد بشوييد و بعد آب آن را بگيريد.
2. کره، بادام زميني، آب، روغن، سس و آبليمو و فلفل قرمز را در ماهي تابه با يکديگر مخلوط نماييد و آنها را روي حرارت هم بزنيد تا يکدست و ترکيب شوند.
3. خيارها را بصورت نوارهاي باريکي ببريد و آنها را در ظرفي با پياز، گوشت و پاستا مخلوط کرده و بادام زميني را روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد تا مخلوط شوند در آخر برگ کاهو را روي مخلوط بريزيد.
آن را مي توان 6 ساعت جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن آن مناسب است.
نحوه در آوردن تخم هاي خيار
غذاها اغلب نياز به خيار بدون تخم دارند مؤثرترين روش براي در آوردن تخم هاي خيار اين است که ابتدا خيار را از طول به دو نيم کنيد سپس قاشق چايخوري را در قسمت مرکزي و بريده شده گوشت خيار از بالا بطرف پائين خيار بکشيد. زماني که تخم هاي خيار جدا شدند با استفاده از همان قاشق چايخوري حفره ايجاد شده درون خيار را بتراشيد تا گوشتهاي لزجي که به تخم ها مي چسبند کاملاً خارج شوند.
منبع: مجموعه کتابهاي آموزش آشپزي کدبانو( غذاهاي متنوع با ماکاروني)
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)