زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و15 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 2عدد
تره فرنگي متوسط قطعه قطعه شده / 1عدد
سير له شده / 1 حبه
فلفل قرمز کوچک تازه خرد شده / 2 عدد
فلفل دلمه اي قرمز بزرگ خرد شده / 1عدد
ريحان تازه خرد شده / 1/3 پيمانه
برگ خشک اورگانو / 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي کنسرو شده / 2 قوطي410گرمي
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
استاک مرغ پودر شده / 2 قالب
شکر / 1 قاشق چايخوري
مقداري خمير پاستاي اسفناجي
ژامبون خرد شده / 150گرم
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز، تره فرنگي، سير و فلفل قرمز را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز و تره فرنگي نرم شوند مخلوط را هم بزنيد فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي هاي له شده آبدار( کنسرو گوجه فرنگي)، رب گوجه فرنگي، استاک مرغ و شکر را نيز به محتويات ماهي تابه اضافه نمائيد. مخلوط را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، حدود 20 دقيقه آن را با حرارت ملايم بجوشانيد.
2. خمير پاستا را به دو نيم تقسيم نمائيد و هر نيمه را تا ضخامت 2 ميلي متري پهن نماييد پاستا را ببريد تا متناسب با ظرف نسوز کم عمقي که 6 پيمانه ظرفيت دارد، شود.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود، بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد.
4. يک سوم از مخلوط گوجه فرنگي را با قاشق داخل ظرف نسوز بريزيد و با نيمي از پاستا روي آن را بپوشانيد سپس نيمي از ژامبون را روي پاستا قرار دهيد لايه بندي را ادامه دهيد و آن را با لايه آخر که مخلوط گوجه فرنگي است، به اتمام برسانيد ظرف را داخل فر بگذاريد و محتويات آن را با حرارت ملايم در حدود 40دقيقه يا تا زماني که کاملاً گرم شوند بپزيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن پاستا مناسب مي باشد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)