جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا، فلفل دلمه اي و ژامبون معطر پخته شده
-(9 Body) 
پاستا، فلفل دلمه اي و ژامبون معطر پخته شده
Visitor 1905
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و15 دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 2عدد
تره فرنگي متوسط قطعه قطعه شده / 1عدد
سير له شده / 1 حبه
فلفل قرمز کوچک تازه خرد شده / 2 عدد
فلفل دلمه اي قرمز بزرگ خرد شده / 1عدد
ريحان تازه خرد شده / 1/3 پيمانه
برگ خشک اورگانو / 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي کنسرو شده / 2 قوطي410گرمي
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
استاک مرغ پودر شده / 2 قالب
شکر / 1 قاشق چايخوري
مقداري خمير پاستاي اسفناجي
ژامبون خرد شده / 150گرم
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز، تره فرنگي، سير و فلفل قرمز را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز و تره فرنگي نرم شوند مخلوط را هم بزنيد فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي هاي له شده آبدار( کنسرو گوجه فرنگي)، رب گوجه فرنگي، استاک مرغ و شکر را نيز به محتويات ماهي تابه اضافه نمائيد. مخلوط را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، حدود 20 دقيقه آن را با حرارت ملايم بجوشانيد.
2. خمير پاستا را به دو نيم تقسيم نمائيد و هر نيمه را تا ضخامت 2 ميلي متري پهن نماييد پاستا را ببريد تا متناسب با ظرف نسوز کم عمقي که 6 پيمانه ظرفيت دارد، شود.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود، بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد.
4. يک سوم از مخلوط گوجه فرنگي را با قاشق داخل ظرف نسوز بريزيد و با نيمي از پاستا روي آن را بپوشانيد سپس نيمي از ژامبون را روي پاستا قرار دهيد لايه بندي را ادامه دهيد و آن را با لايه آخر که مخلوط گوجه فرنگي است، به اتمام برسانيد ظرف را داخل فر بگذاريد و محتويات آن را با حرارت ملايم در حدود 40دقيقه يا تا زماني که کاملاً گرم شوند بپزيد.
آن را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن پاستا مناسب مي باشد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image