زمان آماده سازي15 دقيقه. زمان پخت 20دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي مارپيچي / 250گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1عدد
ژامبون به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد / 4 برش
مغز گردو / 2 قاشق غذاخوري
قارچ به صورت نازک، ورقه ورقه شده باشد / 250گرم
خامه ترش / 1/2پيمانه
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
پنير پارمزان رنده شده / 1/4 پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد، پياز، ژامبون، و مغز گردو را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. قارچ را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و آن را بپزيد و هم بزنيد تا نرم شود خامه ترش تخم مرغ، پنير و جعفري را به محتويات ماهي تابه مخلوط نمائيد و مخلوط را روي حرارت کم هم بزنيد تا کاملاً گرم شود سس را روي پاستا بريزيد و سرو نمائيد.
بهتر است آن را اندکي پيش از مصرف درست کرد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)