جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با سس قارچ و ژامبون
-(12 Body) 
پاستا با سس قارچ و ژامبون
Visitor 1892
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي15 دقيقه. زمان پخت 20دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستاي مارپيچي / 250گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1عدد
ژامبون به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد / 4 برش
مغز گردو / 2 قاشق غذاخوري
قارچ به صورت نازک، ورقه ورقه شده باشد / 250گرم
خامه ترش / 1/2پيمانه
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
پنير پارمزان رنده شده / 1/4 پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد، پياز، ژامبون، و مغز گردو را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. قارچ را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و آن را بپزيد و هم بزنيد تا نرم شود خامه ترش تخم مرغ، پنير و جعفري را به محتويات ماهي تابه مخلوط نمائيد و مخلوط را روي حرارت کم هم بزنيد تا کاملاً گرم شود سس را روي پاستا بريزيد و سرو نمائيد.
بهتر است آن را اندکي پيش از مصرف درست کرد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image