زمان آماده سازي35 دقيقه. زمان پخت 1ساعت.
مواد لازم براي 6 نفر:
پاستاي ريزوني / 1/2و1پيمانه( 300گرم)
گوجه فرنگي کنسرو شده / 1 قوطي410گرمي
قارچ خرد شده / 250گرم
سالامي خرد شده / 200گرم
پنير رنده شده / 1/2پيمانه
تخم مرغ اندکي هم خورده باشد / 4عدد
جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
آرد سوخاري بسته بندي شده / 1/2 پيمانه
پنير پارمزان رنده شده / 1/2پيمانه
سس گوجه فرنگي
آب / 1/2 پيمانه
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري.
1. ظرف کيک پزي گردي را که 23سانتي متر قطر دارد اندکي چرب کنيد پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آب آن را خوب بگيريد و خشک کنيد.
2. گوجه فرنگي هاي کنسرو شده را از آب خود خارج کنيد و خشک نمائيد و بعد آنها را خرد کنيد مايع کنسرو را براي سس نگهداريد. گوجه فرنگي، قارچ، سالامي، پنير، تخم مرغ، جعفري و پاستا را درون ظرفي با يکديگر مخلوط نمائيد.
3. آرد سوخاري و پنير پارمزان را با يکديگر مخلوط کرده نيمي از آن را درون ظرفي که از قبل آماده کرده ايد بريزيد. ظرف را تکان دهيد تا کف و ديواره هاي آن از مخلوط آرد سوخاري پوشانده شوند. مخلوط پاستا را با قاشق درون ظرف بريزيد و اندکي فشار دهيد و بعد بقيه مخلوط آرد سوخاري را روي آن بپاشيد.
4. ظرف را داخل فر بگذاريد و محتويات آن را با حرارت ملايم حدود40 دقيقه يا تا زماني که خوب برشته شود بپزيد قبل از اينکه آن را از ظرف بيرون بياوريد و ببريد 5 دقيقه صبر کنيد.
سس گوجه فرنگي: مايع کنسرو گوجه فرنگي را که از قبل نگه داشته ايد با مواد باقيمانده در ماهي تابه مخلوط نماييد آن را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ماهي تابه را بگذاريد مخلوط را به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
آن را مي توان 6 ساعت جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
پاستا را مي توان با مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)