زمان آماده سازي 10 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط ورقه ورقه شده / 125گرم
کنسرو 410 گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 2 قاشق چايخوري
پاستاي پني / 250گرم
1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز و سالامي را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. گوجه فرنگي له شده آبدار، ريحان و شکر را نيز درون ماهي تابه بريزيد مخلوط را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ماهي تابه را بگذاريد حدود 5 دقيقه يا تا زماني که سس غليظ شود آن را با حرارت ملايم بجوشانيد.
2. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
3. پاستا را با سس مخلوط نمائيد.
بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف درست کرد.
فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتابهاي آموزش آشپزي کدبانو( غذاهاي متنوع با ماکاروني)
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)