جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با گوشت گوساله و سس خردل
-(12 Body) 
پاستا با گوشت گوساله و سس خردل
Visitor 1708
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 30 دقيقه.

مواد لازم براي 4نفر:
 

روغن زيتون / 1/4پيمانه
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
گوشت ران گوساله / 750گرم
آرد ساده
شير چرخ کرده / 1/2 پيمانه
خامه / 3/4 پيمانه
سس خردل فرانسوي / 2 قاشق غذاخوري
پاستا / 500گرم
1. يک قاشق غذاخوري روغن را در ماهي تابه گرم کنيد پياز را درون آن بپزيد و تا نرم شود آن را هم بزنيد سپس آن را از ماهي تابه خارج کنيد.
2. گوشت را از استخوان ران جدا کنيد و آن را به صورت نواري شکل قطعه قطعه کنيد گوشت ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را بتکانيد تا آرد اضافي بريزد. بقيه روغن را در ماهي تابه گرم کنيد گوشت را درون آن ريخته بپزيد و هم بزنيد تا خوب سرخ و نرم شود گوشتها را از ماهي تابه خارج کنيد و آنها را با پياز در ظرف مخلوط نمائيد.
3. آبهاي باقيمانده در ماهي تابه را با حرارت زياد به مدت 1 دقيقه تا وقتي که مقدار آن به يک قاشق غذاخوري کاهش يابد بجوشانيد شير چرخ کرده را درون ماهي تابه بريزيد. روي حرارت مخلوط را هم بزنيد تا وقتي که اندکي غليظ شود خامه و سس خردل را نيز به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و مخلوط را هم بزنيد تا بجوش آيد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد مخلوط را با حرارت ملايم بجوشانيد تا قدري غليظ شود.
4. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد و گرم نگهداريد.
5. گوشت گوساله و پياز را با سس خردل بيافزائيد، مخلوط را هم بزنيد تا کاملاً گرم شود سپس آن را روي پاستا بريزيد.
بهتر است آن را اندکي پيش از مصرف تهيه کرد.
فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image