جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت تند و سرخ شده با سس انبه و نارگيل
-(10 Body) 
گوشت تند و سرخ شده با سس انبه و نارگيل
Visitor 1931
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 25 دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

فيله گوشت گوساله / 800گرم
روغن / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
مايه کاري تنوري / 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز تازه و کوچک خرد شده / 1 قاشق چايخوري
شير نارگيل / يک قوطي 150گرمي
انبه آب گرفته / 1 قوطي 425گرمي
آبليمو / 2 قاشق چايخوري
آب / 2/3 پيمانه
پاپريکا / 1و1/2پيمانه
کدوسبزمتوسط، خرد شده / 3عدد
فلفل دلمه اي قرمز متوسط، خرد شده / 1عدد
لوبيا / 150گرم
اسپاگتي باريک / 300گرم.
1. گوشت را به صورت نوارهاي 5 سانتيمتري ببريد. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. پياز را در آن بريزيد، بپزيد و تا وقتي که نرم شود آن را هم بزنيد. گوشت، مايه کاري و فلفل قرمز را به پياز اضافه کنيد و تا زماني که گوشت خوب سرخ شود، آبليمو، پاپريکا، کدو و فلفل دلمه اي را با محتويات ماهي تابه مخلوط کنيد.
2. مخلوط را بجوش بياوريد و در ظرف را بگذاريد حدود 3 دقيقه آن را با حرارت ملايم بجوشانيد و بعد در ظرف را برداريد و تا زماني که سس اندکي غليظ شود دوباره آن را با حرارت ملايم بجوشانيد. نخودها را به مخلوط اضافه کنيد و 1 دقيقه ديگر با حرارت ملايم مخلوط را بجوشانيد.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. براي سرو کردن پاستا، را با سس مخلوط کنيد.
بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف تهيه کرد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image