جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي لازانيا با پنير
-(5 Body) 
پيتزاي لازانيا با پنير
Visitor 1897
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 25 دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

لازانيا / 250گرم
پنير رنده شده / 1 پيمانه( 125گرم)
قارچ ورقه ورقه شده / 250گرم
فلفل دلمه اي سبز کوچک خرد شده / 1عدد
سوسيس قطعه قطعه شده / 250گرم
پنير رنده شده اضافي / 1پيمانه( 185گرم)
پنير پارمزان، رنده شده / 1/4پيمانه
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
پياز متوسط، خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2حبه
کنسرو گوجه فرنگي / 1 قوطي 410گرمي
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
سس ورستر شاير / 1 قاشق غذاخوري
شکر سرخ / 2 قاشق غذاخوري
برگ ريحان خشک / 1قاشق چايخوري
1. ظرف پختي به اندازه 25*30 سانتيمتر را اندکي، چرب کنيد. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد و دوباره آب آن را بگيريد.
2. نيمي از پاستا را کف ظرفي که چرب و آماده کرده ايد؛ بريزيد روي آن را با پنير بپوشانيد و بقيه پاستا را روي پنير بريزيد. سپس آن را حدود 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد.
3. ته پاستا را سس گوجه فرنگي بريزيد و روي آن را قارچ، فلفل دلمه اي و سوسيس بگذاريد و سپس پنير اضافه و پنير پارمزان را روي آنها بپاشيد و دوباره پيتزا را درون فر تقريباً داغ در حدود 40 دقيقه يا تا زماني که خوب برشته شود بپزيد.
سس گوجه فرنگي: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و پياز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. کنسرو گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، سس و شکر و ريحان را به محتويات ماهي تابه اضافه نماييد. مخلوط را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 20 دقيقه يا تا زماني که سس غليظ شود، آن را با حرارت ملايم بجوشانيد و گهگاه هم بزنيد.
مي توان آن را دو روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
پيتزاي پخته يا نپخته را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image