زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 25 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
لازانيا / 250گرم
پنير رنده شده / 1 پيمانه( 125گرم)
قارچ ورقه ورقه شده / 250گرم
فلفل دلمه اي سبز کوچک خرد شده / 1عدد
سوسيس قطعه قطعه شده / 250گرم
پنير رنده شده اضافي / 1پيمانه( 185گرم)
پنير پارمزان، رنده شده / 1/4پيمانه
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
پياز متوسط، خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2حبه
کنسرو گوجه فرنگي / 1 قوطي 410گرمي
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
سس ورستر شاير / 1 قاشق غذاخوري
شکر سرخ / 2 قاشق غذاخوري
برگ ريحان خشک / 1قاشق چايخوري
1. ظرف پختي به اندازه 25*30 سانتيمتر را اندکي، چرب کنيد. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد و دوباره آب آن را بگيريد.
2. نيمي از پاستا را کف ظرفي که چرب و آماده کرده ايد؛ بريزيد روي آن را با پنير بپوشانيد و بقيه پاستا را روي پنير بريزيد. سپس آن را حدود 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد.
3. ته پاستا را سس گوجه فرنگي بريزيد و روي آن را قارچ، فلفل دلمه اي و سوسيس بگذاريد و سپس پنير اضافه و پنير پارمزان را روي آنها بپاشيد و دوباره پيتزا را درون فر تقريباً داغ در حدود 40 دقيقه يا تا زماني که خوب برشته شود بپزيد.
سس گوجه فرنگي: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و پياز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. کنسرو گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، سس و شکر و ريحان را به محتويات ماهي تابه اضافه نماييد. مخلوط را به جوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 20 دقيقه يا تا زماني که سس غليظ شود، آن را با حرارت ملايم بجوشانيد و گهگاه هم بزنيد.
مي توان آن را دو روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
پيتزاي پخته يا نپخته را مي توان فريز کرد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)