زمان آماده سازي 35 دقيقه. زمان پخت 30 دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
مقداري خمير معطر پاستا
گوشت گوساله، خرد شده / 500گرم
پنير پارمزان رنده شده / 1/2 پيمانه
خرده نان بيات / 1/2 پيمانه
تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1 عدد
ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
پنير موزارلا / 60گرم
آرد ساده
کره / 30گرم
روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
سس خامه اي ريحان
کره / 30 گرم
پياز قرمز متوسط، خرد شده / 1عدد
ريحان تازه، خرد شده / 1/4پيمانه
خامه / 1/2پيمانه
آرد ذرت / 1قاشق غذاخوري
آب / 1/2پيمانه
1. خمير پاستا را تا ضخامت 1/5 ميلي متري پهن کنيد و بعد آن را بصورت نوارهاي 30*2/5سانتيمتري ببريد.
2. گوشت را چرخ کنيد و بعد آن را با پنير پارمزان، خرده نان، تخم مرغ و ريحان مخلوط کنيد و در غذاساز آنها را عمل بياوريد تا خوب مخلوط شوند. پنير موزارلا را به صورت مکعب هاي کوچک، قطعه قطعه کنيد. 1 قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را دور پنير مکعبي شکل قرار دهيد و بعد آن را به شکل توپ گرد کنيد. با بقيه مکعبها و مخلوط گوشت نيز چنين کنيد. سپس کوفته قلقلي ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را بتکانيد تا آرد اضافي از روي آنها بريزد.
3. کره و روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ کوفته ها را درون آن بريزيد و تا وقتي که خوب سرخ شوند، آنها را بپزيد. پس از سرخ شدن، کوفته ها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنيد و در ظرف را بگذاريد. آنها را در حدود 10 دقيقه يا تا زماني که کاملاً بپزد در حرارت متوسط بپزيد.
4. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. کوفته ها را با پاستا و سس سرو کنيد.
سس خامه اي ريحان: کره را در ماهي تابه آب کنيد و پياز را در آن بپزيد و هم بزنيد تا اندکي نرم شود. ريحان، خامه، مخلوط آب و آرد ذرت را به پياز اضافه کنيد و مخلوط را هم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود.
کوفته قلقلي ها و سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
کوفته ها را مي توان فريز کرد.
پاستا و سس را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)