زمان آماده سازي20 دقيقه زمان پخت 5 دقيقه.
مواد لازم براي 8 نفر:
پاستا / 500گرم
لوبياسبز / 200گرم
مرغ پخته، خرد شده / 1 پيمانه( 150گرم)
تخم مرغ آبپز سفت شده از وسط به دو نيم شده باشند / 4 عدد
گوشت بريان قطعه قطعه شده / 200گرم
فلفل دلمه اي قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
ساقه کرفس حلقه حلقه شده / 1عدد
پنير چدار خرد شده / 200گرم
کاهو / 1عدد
تهيه سس
سرکه سفيد / 1/4پيمانه
روغن زيتون / 1/3 پيمانه
پيازچه تازه، خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
سس خردل / 1 قاشق چايخوري
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوئيد و دوباره آبکش کنيد.
2. لوبيا ها را با مايکروويو بپزيد و يا آنها را آب پز يا بخارپز کنيد تا نرم شوند و بعد آنها را زير آب سرد بگيريد و سپس آنها را خشک کنيد.
لوبيا، پاستا، مرغ، تخم مرغ، گوشت، فلفل دلمه اي، کرفس و پنير را در ظرفي با يگديگر مخلوط کنيد و بعد سس را به آنها اضافه کرده و اندکي آنها را هم بزنيد. سالاد را روي برگهاي کاهو بريزيد و سرو نماييد.
تهيه سس: تمام مواد را در شيشه دهان گشادي بريزيد و شيشه را تکان دهيد تا مواد خوب مخلوط شوند.
سالاد را مي توان1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي اين سالاد مناسب نمي باشد.
پاستا و نخودها را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)